Dana Rogoz, ţinta unui atac. „Ai urechi mari, nas mare, dinţi strâmbi, cearcăne”. Reacţia vedetei

Viața de vedetă vine la pachet cu o serie de avantaje, dar există și reversul medaliei. Dana Rogoz tocmai a avut parte de un "incident", fiind intens criticată în social media pentru aspectul său fizic, printr-o suită de comentarii deloc flatante. Reacția vedetei a fost, însă, de nota 10!

09 aug. 2018, 08:36
Dana Rogoz, ţinta unui atac. „Ai urechi mari, nas mare, dinţi strâmbi, cearcăne”. Reacţia vedetei

Dana Rogoz are numeroși fani în social media, fiind apreciată pentru stilul său vestimentar și frumusețea naturală, scrie viva.ro. Până recent, când un internaut furios i-a făcut, într-o suită de comentarii, o descriere deloc flatantă, pornind de la decizia Danei de a se tunde scurt.

Citeşte şi Dana Chera, fostă Grecu, a născut o fetiţă

Vedeta care tocmai și-a schimbat lookul, renunțând la plete în favoarea unei tunsori pixie, nu a ignorat atacul, răspunzându-i la mesaje astfel: „Oamenii cu poza de profil cu un animăluț drăgălaș, o floare sau mai știu eu ce simbol „haioșel” sunt de cele mai multe ori complexați de felul în care arată – fapt care îi determina să judece și aspectul fizic al celor mai încrezători decât ei – și/sau sunt jenați de meschinăriile pe care le debitează pe FB. Descarcă-te cum poți sub masca ta. Eu sunt ok cu mine exact așa cum sunt”.

Mai mult, Dana a decis să scrie pe Instagram despre „incident” într-o notă relaxată și plină de umor: „Tocmai mi-a scris cineva pe FB că am nasul mare, dinți strâmbi, cearcăne și urechi mari! Perfect de acord. La urechi nu mă uitasem niciodată prea atent, dar acum că mi-a zis…hmmmm…Totuși, mi-am făcut curaj și am ieșit și azi din casă.” De asemenea, vedeta și-a inventat un nou hashtag, #strambaiesedincasa, inspirată fiind de observația acidă primită.