Dana Săvuică a RECUNOSCUT: „Am trăit o dragoste ca-n poveşti în Sri Lanka!”

Dana Săvuică a fost din totdeauna o persoană deschisă şi dornică să îşi împărtăşească experienţele şi trăirile, cu scopul de a-i ajuta într-un fel sau altul pe ceilalţi. De curând, a uimit întreg showbiz-ul cu declaraţiile sale despre prima sa dragoste, care nu o va şterge niciodată din memorie.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 10:02
Dana Săvuică a RECUNOSCUT: „Am trăit o dragoste ca-n poveşti în Sri Lanka!”

Dana Săvuică a declarat în exclusivitate pentru ADPM că prima ei dragoste a fost la vârsta de doar 11 ani şi că nu a trăit-o pe plaiuri mioritice, ci tocmai în îndepărtată Sri Lanka, şi asta pentru că tatăl ei a fost ambasador, iar în perioada copilăriei călătorea mai mereu.

„Când aveam 11 ani, vecinul meu, un sri lankez cu vreo doi ani mai mare decât mine, s-a îndrăgostit de mine. Stăteam pe strada Clifford Avenue, iar în fiecare zi ieşeam în grădină ca să mă joc cu labradorul meu, Akbar.

Într-o zi am auzit o voce puternică care striga de undeva: „I love you, I love you Dana, I love you!”. Era vecinul meu care, timid, striga în gura mare din casa lui că mă iubeşte. A doua zi am găsit la gardul ambasadei o scrisoare şi o orhidee. Scrisoarea incepea cu „My dearest dear””, a povestit Dana Săvuică.

Citeşte şi  Divorţ NEAŞTEPTAT în showbiz. S-au depărţit după 22 de ani de mariaj