Dana Săvuică dezvăluie ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri. Ioan Becali şi alte două nume „grele”, pe listă

Dana Săvuică (51 de ani) a recunoscut, la cinci de la divorţul de Răzvan Stanciu, care au fost motivele pentru care căsnicia ei s-a destrămat. Fostul model a vorbit şi despre bărbaţii celebri care i-au făcut avansuri.

27 iun. 2022, 13:39
Dana Săvuică dezvăluie ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri. Ioan Becali şi alte două nume „grele”, pe listă
Ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri Danei Săvuică

Dana Săvuică dezvăluie ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri. Vedeta a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar şi a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani.

Dana Săvuică a recunoscut, la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc” de la emisiunea lui Cătălin Măruță, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta”, a declarat Dana Săvuică.

Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta a dezvăluit dieta secretă

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. „Adrian Enache, Ioan Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana Săvuică, prima româncă care a pozat în Playboy România. „Familia mea a reacționat bine. Nu aș fi făcut acest lucru dacă nu aveam acceptul lor. Mi-a păsat și nu mi-a păsat de ce a zis societatea. Am vrut să arăt că femeia este frumoasă la orice vârstă și că trebuie să ne debarasăm de complexe. Pot spune că am făcut-o și pentru ego-ul meu. După apariția în Playboy am terminat cu partea de modelling”, a declarat Dana Savuică.