Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta a dezvăluit dieta secretă

Romanița Iovan a împlinit 57 de ani, dar atrage privirile tuturor cu silueta de invidiat pe care o are. Creatoarea de modă are 60 kg la înălțimea de 1,75 metri, iar acum a dezvăluit care este secretul care o menţine în formă.

27 iun. 2022, 10:05
Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta a dezvăluit dieta secretă

Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Vedeta are un băiat în vârstă de 15 ani şi a mărturisit că s-a apucat serios să facă sport după ce a născut, deoarece trebuia să se mențină în formă. „Am avut 24 de kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea”, a spus Romanița Iovan pentru VIVA!.

Se mărită Romaniţa Iovan? Vedeta are o relaţie de 14 ani: „Asta e până la urmă tot ceea ce înseamnă”

„Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi”, a adăugat vedeta.

Romanița Iovan, mărturisiri în lacrimi despre moartea soțului ei. Adevărul zguduitor la șapte ani de la tragedie: „Am fost indusă în eroare. A murit cu zile”

Cum reușește Romanița Iovan să se mențină în formă la 57 de ani. Romanița Iovan a vorbit şi despre dieta pe care o urmează: „În momemtul în care am poftă de ceva dulce, preferata mea este înghețata, mănânc atâta cât simte organismul că are nevoie de înghețată, dar țin cont și a doua zi intensific un pic sportul”.