Dancă: PNL analizează subiectul legat de comportamentul primarului Nicolae Robu. Urmează să se ia o decizie

Liberalii analizează subiectul legat de comportamentul primarului Timişoarei, Nicolae Robu, faţă de mass-media urmând ca o decizie să se ia în Biroul Executiv al PNL, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.

RomaniaTV.net
06 mart. 2018, 18:06
Dancă: PNL analizează subiectul legat de comportamentul primarului Nicolae Robu. Urmează să se ia o decizie

„Situaţia este cunoscută la nivelul conducerii partidului. Se analizează în acest moment, urmând a se comunica o decizie. (…) În mod normal, toate chestiunile legate de activitatea partidului se analizează în Biroul Executiv al partidului care are loc săptămânal”, a spus Dancă.

El a precizat că subiectul nu s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Biroului Executiv al PNL, dar că probabil va fi discutat în perioada următoare.

Citeşte şi: Nicolae Robu, despre jignirile la adresa jurnaliştilor locali: Am spus acele lucruri pe care n-am niciun motiv să le regret

Mai mulţi jurnalişti din Timişoara au reclamat PNL „comportamentul tot mai agresiv şi jignitor” al edilului Timişoarei, Nicolae Robu.

„Nicolae Robu a avut ieşiri agresive verbal, de-a lungul timpului, din păcate, nu numai la adresa jurnaliştilor, ci împotriva oricăror persoane care au avut o altă părere decât a sa – cetăţeni ai Timişoarei, primari PNL, alţi politicieni sau membri ai unor asociaţii. În opinia noastră, toate aceste atacuri la adresa jurnaliştilor reprezintă o încălcare a normelor europene de comunicare şi o formă de intimidare şi încălcare a libertăţii de exprimare a mass-media”, se arată într-un comunicat transmis şi semnat de 15 jurnalişti timişoreni.