Dăncilă, după ce a fost huiduită la Cluj şi protestatarii au alergat după maşina ei: Ar trebui să îşi revizuiască comportamentul

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, la Cluj-Napoca, după ce un grup de protestatari a huiduit-o şi au alergat după maşina ea, că aceștia ar trebuie să își revizuiască comportamentul.

RomaniaTV.net
09 mai 2019, 13:27
Dăncilă, după ce a fost huiduită la Cluj şi protestatarii au alergat după maşina ei: Ar trebui să îşi revizuiască comportamentul

„Aceasta manifestare violenta, jignirile, arata ca nu au argumente. Consider ca violenta e argumentul oamenilor slabi, care nu au proiecte, daca sunt nemultumiti pot sa aduca in atentia opiniei publice orice lucru pe care il considera gresit, dar sa vii sa tipi, sa arunci, nu iti face onoare si ar trebui sa isi revizuiasca comportamentul”, a spus Viorica Dăncilă.

Jandarmii au intervenit, joi, la Cluj-Napoca blocând accesul în curtea Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, unde urma să ajungă premierul Viorica Dăncilă. 

„Demisia”, „Jos Guvernul”, „Noi nu vrem să conduși de hoți” şi „Ne e silă de Dăncilă” au strigat protestatarii strânşi în faţa Institutului de Oncologie din Cluj-Napoca, în timpul vizitei premierului. 

Doar că delegaţia Guvernului a intrat pe o ușă laterală, iar protestatari au fugit în direcția intrării respective, strigând „Huă”, „Ruşine”.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată cu proteste și în fața Casei de Cultură din Cluj-Napoca, unde urma să participe la o întâlnire cu primarii și consilierii PSD Cluj. Organizatorii au schimbat, însă, locul întâlnirii la sala de nunti de la complexul Mercur.