Dăncilă: Fac apel către toţi cei care îşi iubesc ţara, să ne unim în jurul nevoii acute de a accelera proiectele de infrastructură

Publicat: Marţi, 19 Martie 2019 14:29 // Actualizat: Marţi, 19 Martie 2019 14:29 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, marţi, un apel la "toţi cei care îşi iubesc ţara", de a se uni "în jurul acestei nevoi acute de a accelera proiectele de infrastructură", cerându-le să vină cu soluţii constructive. "Încă ne confruntăm cu încercările unor cetăţeni care doresc cu orice chip ca România să nu aibă autostrăzi şi caută să creeze blocaje artificiale", a spus premierul în deschiderea şedinţei de guvern.

Foto: gov.ro

"Avem această obligație, ca după ani de zile în care acest domeniu (infrastructura de transport - n.r.) a mers cu încetinitorul, să meargă de acum pe repede înainte. A venit momentul să punem toți umărul la acest proiect. Lansez un apel catre toți cei care își iubesc țara să ne unim în jurul acestei nevoi acute de a accelera proiectele de infrastructură. Veniți cu soluții constructive și haideți să facem ce trebuie pentru a îmbunătăți infrastructura în România", a declarat Viorica Dăncilă marţi, la şedinţa de guvern.

Ea acuză piedici şi rea-voinţă la realizarea proiectelor de infrastructură.

"Și aș vrea sa fac o scurtă paranteză aici pentru că e singura modalitate ca toți românii adevărați să afle aceste lucruri. Încă ne confruntăm cu încercările unor cetățeni care doresc cu orice chip ca România să nu aibă autostrăzi și caută să creeze blocaje artificiale. M-a informat ieri ministrul Transporturilor că la sfârșitul lunii ianuarie acordul de mediu pentru autostrada Pitești - Sibiu a fost contestat de trei persoane. Doi cetățeni din România și unul din Dublin. Motivele invocate: număr insuficient de ecoducte pentru mamifere mari și insuficienta cercetare a locațiilor pentru lilieci. Mă întreb cum este posibil așa ceva? În același timp mă întreb ce interese au acești oameni? Pentru că, cu siguranță, nu au interes pentru România și pentru români", a mai citit premierul.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
construcţie autostrăzi Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7627
RON
22 May
noapte 12 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H