Dăncilă i-a făcut bilanţul mandatului preşedintelui Iohannis: Nu a făcut nimic în cinci ani de mandat

Candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a lansat un nou atac la adresa șefului statului Klaus Iohannis că nu a făcut nimic în cei 5 ani de mandat și că la ultima vizită în SUA acesta nu a rezolvat problema vizelor pentru români, așa cum a reușit președintele Poloniei în negocierea cu Donald Trump.

08 nov. 2019, 12:40
Dăncilă i-a făcut bilanţul mandatului preşedintelui Iohannis: Nu a făcut nimic în cinci ani de mandat

„Ce vedem noi în acest moment? Un președinte care nu a existat. Un președinte care nu vrea dezbatere electorală, care nu a venit să discute cu românii. Vedem un președinte care a împărțit românii, un președinte care îi urăște pe români.

Dl. Iohannis, vă provoc și de la Gorj la o dezbatere electorală. Să spună ce a făcut în cei 5 ani de mandat și eu să spun în cele 21 de luni în care am fost la guvernare. Sper că aveți curajul să veni. Dacă nu dvs. o să luați fusta, iar eu pantalonii!

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, dezlănţuită la adresa lui Barna: Aveţi pe mână amprenta banilor europeni pe care i-aţi folosit nu tocmai corect

Cu ce ați veni venit din SUA, dl Iohnnis. Ar fi trebuit să veniți cu vizele pentru romani. Asa cum o sa aibă de săptămâna viitoare Polonia. Nu să vă întoarceți cu o șapca”, a declarat Viorica Dăncilă la Gorj.