Viorica Dăncilă, dezlănţuită la adresa lui Barna: Aveţi pe mână amprenta banilor europeni pe care i-aţi folosit nu tocmai corect

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a lansat în ultima zi de campanie electorală  un atac dur la adresa lui Dan Barna. Fostul premier a făcut trimitere la ancheta privind proiectele cu fonduri europene în care personaj este liderul USR.

08 nov. 2019, 12:22
Viorica Dăncilă, dezlănţuită la adresa lui Barna: Aveţi pe mână amprenta banilor europeni pe care i-aţi folosit nu tocmai corect

„Avem un candidat care de fiecare dată a spus că nu vrem penali în funcţii publice. Domnule Barna, vedeţi că încă aveţi pe mână amprentele banilor europeni pe care i-aţi folosit nu tocmai corect”, a declarat Viorica Dăncilă în cadrul unui eveniment electoral care a avut loc vineri, cu o zi înaintea încheierii campaniei electorale.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Viorica Dăncilă a făcut referire şi la Klaus Iohannis. „Ce a căutat candidatul Iohannis la instalarea ministrului Justiției, când pe data de 12 are proces pentru cele șase case?! A vrut să arate că el a instalat, aveți grijă, eu v-am adus aici, la ordinele mele trebuie să răspundeți. Dar noi nu vrem acest lucru. Vrem ca președintele să răspundă la problemele românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă: „Nu am nicio problemă. Cei care caută, să se uite la casele lui Iohannis sau la fondurile europene ale lui Barna”