Dăncilă îl pune la punct pe Robert Negoiţă: Vorbeşte în nume propriu şi nu în numele PSD. Deciziile se iau în forurile statutare

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte interimar al PSD, a declarat că Robert Negoiţă vorbeşte "în nume propriu" şi nu în numele partidului, întrebată despre o afirmaţie a vicepreşedintelui social-democrat, potrivit căreia Guvernul ar trebuie să fie mai suplu.

RomaniaTV.net
13 iun. 2019, 12:52
Dăncilă îl pune la punct pe Robert Negoiţă: Vorbeşte în nume propriu şi nu în numele PSD. Deciziile se iau în forurile statutare

„Eu cred că deciziile trebuie să le luăm nu individual, ci se iau în forurile statutare. Domnul Robert Negoiţă cred că vorbeşte în nume propriu şi nu în numele Partidului Social Democrat. Şi este regretabil dacă domnul Robert Negoiţă se delimitează de deciziile forurilor statutare, cred că trebuie să le respectăm între noi şi să respectăm deciziile care se iau cu majoritate de voturi. Eu nu spun nici că este bine, nici că nu este bine, dar aceste lucruri nu vin doar ca afirmaţii din partea cuiva, trebuie foarte bine cântărite, trebuie foarte bine analizate, astfel încât să vedem dacă este mai bine şi de ce este mai bine, dacă este mai rău şi de ce este mai rău”, a declarat Viorica Dăncilă, joi, la finalul CExN al PSD, citată de Agerpres.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte PSD, a declarat joi că Guvernul ar trebui să reducă numărul de ministere şi numărul de angajaţi pentru a creşte perfomanţa administrativă şi a spus că este nevoie de transparentizarea activităţii administraţiei centrale.

„Aparatul de stat este mult prea gras.(…) Guvenul ar trebui să reducă numărul de ministere şi mai ales numărul de angajaţi. Mai puţin cu amante, mai puţin cu cumetrii, mai puţin cu din astea. (…) Consider că este absolut necesar să transparentizăm activitatea Guvernului şi a administraţiei centrale, în general, este cea mai lipsită de transparenţă administraţie publică din Europa, este inadmisibil, nu suntem Africa şi să transparentizăm activitatea, adică vreau să văd şi eu câţi angajaţi are ministerul cutare şi care e fişa postului pentru fiecare dintre ei, activitatea lor zilnică, ceea ce noi astăzi vom aproba în şedinţa de consiliu la Sectorul 3”, a spus Negoiţă înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.