Dăncilă, la Bruxelles: Guvernul României nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie. Statul de drept este respectat

Publicat: Joi, 24 Ianuarie 2019 12:33 // Actualizat: Joi, 24 Ianuarie 2019 12:33 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi la Bruxelles, la Comitetului Economic şi Social European, că în România statul de drept este respectat iar Guvernul nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie, potrivit Agerpres. Dăncilă le-a spus membrilor organismului european că ”există dezinformare”, iar ”dezinformarea ştirile false pot de multe ori să inducă percepţii greşite despre un anumit stat sau un anumit guvern, aşa cum este acum referitor la Guvernul României”.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat priorităţile Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene în sesiunea plenară a Comitetului Economic şi Social European, care are loc la Bruxelles.

„Aş vrea să fac o ultimă precizare, pentru că mai mulţi dintre dvs. au făcut referire la statul de drept, la Justiţie şi la drepturile omului. Vreau să vă asigur că în România statul de drept este respectat, vreau să vă asigur că drepturile omului în România trebuie respectate şi, în acelaşi timp, sunt mâhnită să constat că încă există dezinformare. Guvernul României nu a avut niciun fel de interferenţă în Justiţie. Deci, cred că puteţi adresa aceste întrebări şi am să vă dau răspunsurile corecte şi cred că una din problemele pe care nu le-aţi ridicat, dar pe care trebuie să le avem în vedere este cea referitoare de dezinformare şi la ştirile false, pentru că acestea pot de multe ori să inducă percepţii greşite despre un anumit stat sau un anumit guvern, aşa cum este acum referitor la Guvernul României”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coduri penale dezinformare Bruxelles Justiei Viorica Dăncilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 ian 14:13
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
tupeu de tiganca borata corcita
,
n-am zis?

si, dupa ce ca nici romaneste nu stie ii mai abureste si pe altii
OAIA
,
la fel ca daea
ca sa ne pierdem timpul cu prostii scosi de pe bancile scolii romanesti
care nici ea n-are bunul-simt sa si-i retraga!

sa si-i rescolarizeze in scoli de CORECTIE
&
sa invete din ACEASTA LECTIE!
1
EUR
4.7274
RON
18 Aug
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H