Dăncilă, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului: Este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român

Publicat: Duminică, 25 Noiembrie 2018 11:29 // Actualizat: Duminică, 25 Noiembrie 2018 12:07 // Sursa: romaniatv.net

După ce a asistat la slujba de sfințire a altarului Catedralei Mântuirii Neamului alături de soțul său, Viorica Dăncilă a declarat că această catedrală reprezintă o mândrie a poporului român. 

"Este un eveniment naţional - Catedrala Neamului, Catedrala României, în an centenar", a declarat premierul Dăncilă, la plecarea de la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Totodată, întrebată ce înseamnă realizarea acestui proiect, premierul a răspuns: "Realizarea românilor şi a României, un proiect, un monument cu care ne putem mândri. Şi cred că această mândrie nu este a mea ca şi prim-ministru, este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român". 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 nov 14:14
Răspunde | Votează email 1 email
S-o ros...
Se repeta scenariul de pe "10". Se pare ca vor fi aceeasi actori, plus intariri. Ce avem noi aici ? Sa nu credeti ca numai prin Fundatia Stefan Batory s-au primit bani. De 2 ani, Institutiile Sorosiste ale Statului se fac ca ploua, fiind conduse de Sorosisti. Si acum "vor face" la fel. La astfel de actiuni PROGRAMATE (nu spontane) indreptate impotriva Ordinii Constitutionale va trebui ca Poporul sa reactioneze. Bineinteles, in limitele legale. Valorile, traditiile acumulate in peste 2.000 de ani (nu doar 100, cum incearca papagalii sorosisti si globalisti sa ne bage in cap !) vor trebui nu numai aniversate, ci si APARATE ! Reteaua oculta perversa (masonica) care a capusat Institutiile de forta ale Statului si Justitia (87%, masoni) nu mai au cum sa reactioneze, pentru ca vor pati precum Iorgovan, Timofte, Hossu s.a. Se vede ca Reteaua este internationala, infiltratii conducand, pana la Europarlamentare, si UE.
1
EUR
4.7320
RON
16 Jul
noapte 15 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H