Dăncilă le răspunde lui Iohannis şi Opoziţiei: Nu există posibilitatea ca românii să rămână fără pensii şi salarii

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seara la România TV că "îngrijorările" Opoziţie şi de la Cotroceni că Guvernul nu o să mai aibă bani de pensii şi salarii "sunt alarme false".

RomaniaTV.net
23 dec. 2018, 19:06
Dăncilă le răspunde lui Iohannis şi Opoziţiei: Nu există posibilitatea ca românii să rămână fără pensii şi salarii

Întrebată care este mesajul pe care îl transmite românilor în contextul preocupărilor şi discuţiilor lansate de Opoziţie şi de la Palatul Cotroceni că Guvernul nu va mai avea bani de pensii si salarii, premierul Viorica Dăncilă a ţinut să precizeze că „sunt alarme false”.

„Nu există acest lucru. Sunt alarme false. De-a lungul timpului au fost lansate în fiecare an, relitatea a demonstrat că nu e aşa. Nu există această posibilitate să rămânem fără bani de pensii sau de salarii. Noi am crescut veniturile. Un guvern care crește pensii și salarii nu este unul iresponsabil. Este trist că oameni care au funcții în România sau conduc diverse partide pot veni cu astfel de lucruri care creează îngrijorări. Eu ma gândesc la un pesnionar poate traieste de la pensie la pensie de ce sa ne jucam cu sentimentele oamenilor? Aceste lucruri ar trebui să duca la mai multă responsabilitate din partea celor care fac astfel de afirmaţii”, a spus Dăncilă.