Dăncilă: Să spui că România este un dezastru economic, în condiţiile în care cifrele arată progresul, arată o lipsă de responsabilitate

Premierul Viorica Dăncilă consideră că mersul bun al economiei este dovedit de cifrele oficiale şi a spune că România este un dezastru economic, în condiţiile în care cifrele oficiale arată progresul, dovedeşte nu doar o lipsă de respect pentru adevăr, ci şi o lipsă de responsabilitate.

RomaniaTV.net
06 mart. 2019, 21:11
Dăncilă: Să spui că România este un dezastru economic, în condiţiile în care cifrele arată progresul, arată o lipsă de responsabilitate

Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu difuzat, miercuri seara, de Antena 3, că nu poate nega nimeni creşterea economică din ultimii doi ani sau creşterea veniturilor populaţiei.

„Mersul bun al economiei cred că este dovedit de cifrele oficiale şi de faptele guvernării. Este cineva care poate nega creşterea economică din ultimii doi ani sau creşterea PIB-ului cu aproximativ 60% în ultimii 6 ani? Poate cineva nega creşterea veniturilor populaţiei, creşterea pensiilor, salariilor din sănătate, din educaţie. Să spui că România este un dezastru economic, în condiţiile în care cifrele oficiale arată progresul, arată nu doar o lipsă de respect pentru adevăr, dar şi o lipsă de responsabilitate. Sunt şi alţii care privesc aceste declaraţii, deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene şi aceste declaraţii nu rămân doar în România şi pot genera neîncredere. Iar eu cred că un om responsabil nu poate să aducă prejudicii de imagine ţării sale, spunând lucruri care sunt departe de adevăr”, a afirmat Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.