Viorica Dăncilă îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis: "Să îşi pună fustă dacă nu acceptă confruntarea unu la unu cu mine!"

Publicat: Joi, 07 Noiembrie 2019 17:55 // Actualizat: Vineri, 08 Noiembrie 2019 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis la o confruntare televizată "unu la unu", ea adăugând că actualul şef al statului ar trebui să se îmbrace în fustă în loc de pantaloni, dacă nu acceptă această provocare.

"De aici, din Teleorman, îl invit pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu. Să spună ce a facut în 5 ani de mandat la Cotroceni, iar Viorica Dăncilă să spună ce a făcut în cele 21 de luni de mandat la Palatul Victoria (...) Şi dacă nu-i este frică de o femeie, atunci să accepte această confruntare. Dacă nu, să-şi ia fustă în loc de pantaloni", a spus Viorica Dăncilă în discursul de la mitingul electoral desfăşurat la Alexandria.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale l-a acuzat pe Klaus Iohanis şi pe liberali că au dat jos guvernul său numai pentru a aduce în loc "îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine şi multe ameninţări". "Au reuşit să dea jos guvernul. Ce au făcut pe urmă? Cu ce a venit candidatul Iohannis? A adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine, multe ameninţări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie, un program de guvernare care se adresează doar lor, pentru că nu se pliază pe realitatea din România şi pe ceea ce vor oamenii", a mai spus Viorica Dăncilă.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. De ce îţi apare "Mircea Diaconu" dacă dai căutare "Dan Barna" pe Google?

Ea este de părere că Iohannis este "un preşedinte avid de putere" şi că "dorinţa lui este să aibă cât mai multă putere". "Decizia lui este să desfiinţeze Partidul Social Democrat, să distrugă acest partid. Oare ce preşedinte din vreun stat membru al Uniunii Europene ar avea această abordare extremistă? Eu cred că niciunul (...) Preşedintele a mers pe principiul dezbină şi condu şi a reuşit să dezbine. Dar cred cu tărie că nu-i cunoaşte pe români. Cred cu tărie că nu cunoaşte puterea acestui popor. Cred cu tărie că a semănat vânt şi va culege furtună", a spus liderul social-democrat.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 nov 08:24
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
… La care dezbatere n-a fost?
La aia pentru care-și tot puse fustele-n cap țața?

Păi, la nivelul ei se coboară doar ăia care bărbați își zic ca să o înjure după cum li-i fața
… Când li se mai scoală, fiindcă alta le pigulește rața!
07 nov 22:15
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
https://oamenisisobolani.files.wordpress.com/2018/08/vaca-natiunii-delegata-ca-n-concediu-fu-cu-curu-legata-de-i-s-a-mai-pus-o-pata-acuma-i-si-saramurata2.jpg

Vaca rămâne vacă dacă a scăpat din cort
Și-o dă mereu pe clacă cum iese la raport
Ca după 2,5 t de nutreț ce-i închiseră lațu
De taică-său furate că îi chioroia mațu!
07 nov 19:47
Răspunde | Votează email 0 email
lupulesculupica
Doamna Dancila delireaza in minciunile si viclenia ei.
Presedintele Johannis a reusit aproape de unul singur sa opreasca mafia comunista sudista (din sudul tarii) in tentativa ei de restaurare a regimului dictatorial al lui Ceausescu.
O intreb pe doamna Dancila: Cati indivizi di judetele sudice incepand cu Teleorman si terminand cu Caras-Severin au fost promovati in func tii la nivel central? Cati indivizi din sud au fost promovati in functii de secretari de stat? Cat de destepti au fost acei indivizi in scolile de dinainte de 1990? Scolile private din Romania sunt cele mai slabe din lume. Diplomele se cumpara pe banda.Doctorate pe bani ne-au fost oferite si noua celor din diaspora. Ati oferit doctorate pana si subinginerilor din diaspora. Ati redus la zero credibilitatea in scoala romaneasca de dupa 1990.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H