Viorica Dăncilă îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis: „Să îşi pună fustă dacă nu acceptă confruntarea unu la unu cu mine!”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, l-a provocat din nou pe Klaus Iohannis la o confruntare televizată "unu la unu", ea adăugând că actualul şef al statului ar trebui să se îmbrace în fustă în loc de pantaloni, dacă nu acceptă această provocare.

07 nov. 2019, 15:55
Viorica Dăncilă îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis: „Să îşi pună fustă dacă nu acceptă confruntarea unu la unu cu mine!”

„De aici, din Teleorman, îl invit pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu. Să spună ce a facut în 5 ani de mandat la Cotroceni, iar Viorica Dăncilă să spună ce a făcut în cele 21 de luni de mandat la Palatul Victoria (…) Şi dacă nu-i este frică de o femeie, atunci să accepte această confruntare. Dacă nu, să-şi ia fustă în loc de pantaloni”, a spus Viorica Dăncilă în discursul de la mitingul electoral desfăşurat la Alexandria.

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale l-a acuzat pe Klaus Iohanis şi pe liberali că au dat jos guvernul său numai pentru a aduce în loc „îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine şi multe ameninţări”. „Au reuşit să dea jos guvernul. Ce au făcut pe urmă? Cu ce a venit candidatul Iohannis? A adus în rândul oamenilor îngrijorare, nesiguranţa zilei de mâine, multe ameninţări, un program de guvernare antiromânesc, un program de guvernare care condamnă din nou la sărăcie, un program de guvernare care se adresează doar lor, pentru că nu se pliază pe realitatea din România şi pe ceea ce vor oamenii„, a mai spus Viorica Dăncilă.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. De ce îţi apare „Mircea Diaconu” dacă dai căutare „Dan Barna” pe Google?

Ea este de părere că Iohannis este „un preşedinte avid de putere” şi că „dorinţa lui este să aibă cât mai multă putere”. „Decizia lui este să desfiinţeze Partidul Social Democrat, să distrugă acest partid. Oare ce preşedinte din vreun stat membru al Uniunii Europene ar avea această abordare extremistă? Eu cred că niciunul (…) Preşedintele a mers pe principiul dezbină şi condu şi a reuşit să dezbine. Dar cred cu tărie că nu-i cunoaşte pe români. Cred cu tărie că nu cunoaşte puterea acestui popor. Cred cu tărie că a semănat vânt şi va culege furtună„, a spus liderul social-democrat.