„Dancing on Ice. Vis în doi” debutează sâmbătă seara, la Antena 1. Moment special dedicat refugiaților din Ucraina

"Dancing on Ice. Vis în doi" debutează sâmbătă seara, de la orele 20.00, la Antena 1. 9 perechi formate din vedete și patinatori profesioniși vor lupta timp de câteva săptămâni pentru a îndeplini un vis și pentru a-și depăși propriile limite.

05 mart. 2022, 13:19
„Dancing on Ice. Vis în doi” debutează sâmbătă seara, la Antena 1. Moment special dedicat refugiaților din Ucraina
"Dancing on Ice. Vis în doi" debutează sâmbătă seara, la Antena 1

„Dancing on Ice. Vis în doi” debutează sâmbătă seara. În prima ediție, pe gheață vor intra 5 perechi. Fiecare va primi un punctaj atât din partea juriului, format din Cornel Gheorghe, Simona Pungă, Mihai și Elwira Petre, cât și din partea telespectatorilor, care pot vota prin SMS și prin intermediul aplicației Antena 1.

Ponderea punctajului este de 50% – juriu, 50% – telespectatori. În cea de-a doua ediție a show-ului, vor patina celelalte 4 perechi din concurs. La finalul prestației lor, se va face un clasament cu toate cele 9 perechi. Ultimele doua clasate vor intra la duel, urmând ca cea care obține cel mai mic punctaj să părăsească competiția.

Citeşte şi: Gina Pistol revine la Antena 1. Imaginile postate de blondină pe Instagram

„Dancing on Ice. Vis în doi” debutează sâmbătă seara

Show-ul va avea un moment special, pregătit de două micuțe patinatoare din Ucraina. Fetițele au venit alături de mamele lor la o competiție din România și se află în momentul de față în imposibilitatea de a se întoarce acasă.

Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheață. Prezentatorii dansului pe gheață vor fi Irina Fodor și Ștefan Bănică.

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan

Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, se iubesc de aproximativ 14 ani şi au împreună o fată. Prezentatoarea spune că se iubesc la fel ca în prima zi şi nu există nicio schimbare în povestea lor de dragoste.

Se construieşte în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum.

E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi.

S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a declarat Irina Fodor pentru Okmagazine.ro.