MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ! Dani Coman s-a bătut în lupte ilegale de tipul FIGHT CLUB. Ce fotbalist îi era PROMOTER

Dani Coman (41 de ani), fost portar la Rocar, FC Argeş, Rapid, FC Braşov şi Astra, a făcut dezvăluiri incredibile legate de trecutul său. Fotbalistul a confirmat legendele care circulă în fotbalul românesc: s-a bătut în lupte ilegale!

04 iun. 2020, 10:40
MĂRTURISIRE ŞOCANTĂ! Dani Coman s-a bătut în lupte ilegale de tipul FIGHT CLUB. Ce fotbalist îi era PROMOTER

Dani Coman a participat la luptele ilegale în perioada în care juca la Rocar. Postarul mergea noaptea și participa la lupte fără reguli cu adversari, dintre care mulți proveneau din lumea interlopă. Cei care asistau la aceste lupte puteau paria pe cei doi combatanți.

„A trecut extrem de mult, au fost multe lucruri pe care le-am făcut în viața mea și de care nu sunt mândru. Vreau să zic doar că Dan Alexa a fost un promoter bun. Încă din perioada în care eram colegi la Rocar. Au fost momente uneori când ne câștigam existența și din alte lucruri. Nu numai din fotbal. Erau bani cu care să trăim, nu erau bani cu care să te îmbogățești. Au fost cazuri izolate”, a spus Dani Coman la GSP Live.

Gigi Becali şi bodyguarzii lui l-au oprit pe Dani Coman în trafic

Dani Coman a vorbit și despre primul său cadou pe care l-a primit: o pereche de mănuși de box.

„Primul cadou pe care l-am primit eu, îmi amintesc că aveam 5 ani, a fost o pereche de mănuși de box. Tatăl meu a făcut box mulți ani, a fost un sportiv foarte bun. S-a lăsat prematur pentru că a avut unele probleme. Făceam în paralel și box și fotbal, după care mi-am dat seama că fotbalul îmi place mai mult și îmi oferă mult mai multe oportunități”, a declarat Dani Coman.

Dani Coman, în prezent preşedinte executiv la Astra, are 14 selecţii pentru naţionala României.