Gigi Becali şi bodyguarzii lui l-au oprit pe Coman în trafic

La doar câteva ore după ce l-a ameninţat cu bătaia pe Dani Coman, Gigi Becali s-a întâlnit cu portarul rapidist pe străzile din Bucureşti şi l-a oprit pentru incidentul cu Prepeliţă de luni seară.

RomaniaTV.net
25 oct. 2011, 17:54
Gigi Becali şi bodyguarzii lui l-au oprit pe Coman în trafic

Chiar dacă Becali a reacţionat violent când a aflat de incident şi chiar i-a promis o palmă lui Coman, în momentul întâlnirii, latifundiarul din Ghencea s-a împăcat cu Dani Coman.

„M-am întâlnit cu Coman astăzi, pe şosea. Eu eram cu maşina, Teia conducea, eu eram în dreapta. El ne-a depăşit şi ne făcea cu mâna. I-am făcut semn să tragă pe dreapa şi el nu prea trăgea, aşa, că era şi maşina de bodyguarzi în spate. A tras, până la urmă şi mi-a zis că n-a dat cu palma în el (n.r. – Prepeliţă), a dat părinteşe, că el l-a crescut. ?Trebuia să zici aşa, că şi eu m-am enervat că ai zis de bătaie, am zis şi eu că îţi dau o palmă. Dar acum nu îţi dau o palmă, te îmbrăţişez?. Şi l-am îmbrăţişat. Nu îi era frică pentru că el mă ştie pe mine, mă cunoaşte ce fel de om sunt, e băiat deştept”, a spus Becali conform Mediafax.

Patronul Stelei, Gigi Becali, i-a promis public lui Dani Coman că „îşi va primi palma” înapoi.