Din arest la domiciliu, Dani Mocanu a filmat un nou videoclip care i-ar putea aduce noi probleme cu legea. VIDEO

Aflat în arest la domiciliu, Dani Mocanu îşi continuă activitatea artistică. De data aceasta, manelistul a filmat un videoclip cu un şarpe boa. Reptila aparţine unei artiste de petrecere, Irina Lepa, care face furori cu el la evenimente.

08 dec. 2022, 09:10

Dani Mocanu riscă noi probleme cu legea din cauza acestui videoclip cu şarpele pe motiv de rele tratamente aplicate animalului. Artistul a mai fost implicat în două incidente similare pentru două videoclipuri ai căror protagonişti au fost un pui de leu şi o căprioară. În videoclip, Dani îşi încolăceşte șarpele în jurul corpului. Separat, el a mărturisit că se „… pe el de frică”.

Videoclipul este filmat într-o anexă a vilei manelistului. În acest scop, încăperea a fost decorată corespunzător, printre obiectele de decor aflându-se o carpetă cu „Răpirea din serai”, nişte metraje cu paiete prinse pe perete cu ajutorul cuielor, o statuie aurită, dar și un tablou cu flori într-o vază aurie, scrie retetesivedete.ro

Reamintim că Dani Mocanu este arestat la domiciliu de patru luni, după ce pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Manelistul e acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice, după ce, împreună cu fratele lui au bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Victima lor a ajuns în stare critică la spital în urma bătăii încasate.

Citeste si FOTO Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro

Neputând părăsi locuinţa, manelistul petrece destul de mult timp cu copiii săi pe care-i învaţă ce înseamnă arestul la domiciliu şi de ce vine poliția să îl caute periodic. Fiica artistului i-a spus că îi place că e arestat pentru că în acest fel are posibilitatea să petreacă mai mult timp împreună.

Dani Mocanu, judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice

Dani Mocanu este acum în arest la domiciliu și va fi judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cazul său, procurorii au stabilit și că acesta era în termenul de supraveghere stabilit de instanță, după ce fusese condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare în alt dosar.

De asemenea, Nando Mocanu, fratele manelistului, aflat în arest preventiv, va fi judecat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru lovire și alte violențe.

Potrivit anchetatorilor, în seara de 18 august a.c., Dani Mocanu, fratele său și alți doi complici au bătut cu ranga și cu pumnii doi bărbați la o benzinărie OMV de la ieșirea din Pitești. Una dintre victime a avut nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale, în timp ce cealaltă victimă a necesitat șase zile de îngrijiri medicale. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum Dani Mocanu îl ține pe un bărbat, în timp ce fratele său îl lovește cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură de craniu și a fost internată la Spitalul Județean Argeș.

Citeste si Dani Mocanu, noi imagini din arestul la domiciliu. Manelistul peste care „Dumnezeu a turnat mir” ia masa „în oraş”