Dani Mocanu, noi imagini din arestul la domiciliu. Manelistul peste care „Dumnezeu a turnat mir” ia masa „în oraş”

Aflat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce împreună cu fratele său și cu câțiva prieteni au bătut un bărbat într-o benzinărie, Dani Mocanu se străduieşte din răsputeri să ducă o viaţă normală. Recent, manelistul s-a filmat luând masa "în oraş", alături de avocatul său şi a postat clipul pe TokTok.

14 sept. 2022, 15:44
Dani Mocanu, noi imagini din arestul la domiciliu. Manelistul peste care „Dumnezeu a turnat mir” ia masa „în oraş”

După ce şi-a făcut cadou o plimbare cu maşina prin curte, Dani Mocanu şi-a făcut cadou şi o masă „în oraş”, alături de avocatul său. Doar că, în timp ce apărătorul s-a dus să mănânce la restaurant, manelistul a rămas în maşină, unde i s-a servit masa la nas.

”Dacă astea sunt legile, trebuie să le respectăm. În timp ce domnul avocat și-a comandat ceva să mănânce la masă, eu mănânc aici (n.r. în mașină, pe bancheta din spate). Sănătate, Doamne ajută! Și vine și desertul acum. Respectați legile, da? Asta este, hai, sănătate, s-avem poftă!”, a spus Dani Mocanu în filmulețul postat pe Tik Tok.

”Putem spune că tot în casă stai”, ”Tot șef rămâi”, ”Păi practic tot în casă ești, deci e ok”, ”Lux și opulență”, sunt o parte din comentariile pe care le-a primit la videoclipul postat pe TokTok.

@danimocanu10Doamne Ajuta tuturor 🧆🍩🍽

♬ sunet original – danielmocanuoficial

Dani Mocanu, aniversare în arest la domiciliu

De ziua lui, Dani Mocanu a găsit o soluţie ingenioasă să-şi păcălească creierul dându-i senzaţia de libertate. A urcat la volanul maşinii şi a plecat la plimbare. Evident, doar până la poartă. A imortalizat momentul într-un scurt clip pe care, ulterior, l-a postat pe TikTok.

Citeste si Dani Mocanu a primit amendă de 20.000 de euro. Manelistul nu mai are voie să intre în Târgu Mureş

Sunt arestat la domiciliu, dar m-am urcat în maşină. Mai păcălesc puţin creierul, cică am ieşit la plimbare„, spune manelistul în clip.

De ziua lui, Dani Mocanu a spus că nu are nevoie de cadouri şi că mulţumirea lui cea mare este faptul că „Dumnezeu a turnat mir” peste el.

Reamintim că în luna august a acestui an, Dani Mocanu împreună un fratele lui şi cu mai mulţi prieteni au bătut crunt un bărbat într-o benzinărie din Piteşti. În acest caz, poliția a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

Victima, Ionuț Pletosu, a dezvăluit că el a ajuns alături de alți trei prieteni la benzinăria respectivă pentru a purta o discuție cu Dani Mocanu și anturajul lui, cu privire la o „șicanare” verbală dintre un amic și un alt individ din acel grup. Bărbatul susține că el și amicii lui au fost luați la bătaie de cum au coborât din mașină, iar el a fost cel mai afectat.

Am mers să discutăm cu privire la o șicanare pe care am avut-o, dar pe șicanare verbală. Am ajuns acolo să discutăm, iar ei ne așteptau pregătiți cu răngi, cu săbii și tot felul de obiecte. Erau puși pe scandal. Când am coborât din mașină, au sărit direct la noi. Au lovit un priten de-al meu cu țeava. Când am văzut că totul decurge așa, m-am tras într-o parte. Văzându-mă pe mine în margine, au venit și s-au năpustit asupra mea. Eu am sărit la Nando Mocanu, când l-am văzut cu țeava în mână, am sărit să-i iau țeava din mână, moment în care Dani Mocanu a venit și m-a lovit cu piciorul peste piciorul meu de sprijin. Cred că a avut intenția să mă trântească”, a povestit bărbatul, potrivit Antena Stars.

Citeste si Dani Mocanu, primele declarații după decizia judecătorilor: „Se face dreptate. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”