Dani Mocanu a fost trimis la muncă, după condamnarea la 9 luni de închisoare cu suspendare

Dani Mocanu a fost trimis la muncă, după condamnarea la 9 luni de închisoare cu suspendare, fiind prins de trei ori în aceeaşi zi, circulând cu permisul suspendat. Manelistul a scăpat ca prin urechile acului de executare, însă a fost trimis să muncească la DSP Argeş.

27 iun. 2021, 11:25
Dani Mocanu a fost trimis la muncă, după condamnarea la 9 luni de închisoare cu suspendare
Dani Mocanu a fost trimis la muncă

Dani Mocanu a fost trimis la muncă, la DSP Argeş. Manelistul nu mai are voie să acumuleze și alte condamnări în această perioadă, în caz contrar acestea se vor cumula, mai ales că are mai multe dosare pe rol, în acest moment.

Citeşte şi: Dani Mocanu a jucat fotbal la FCSB. Manelistul a fost căpitan la echipa lui Gigi Becali

Dani Mocanu a fost trimis la muncă

Manelistul va trebui să presteze muncă neremunerată timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești.

De asemenea, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, el va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune, să comunice schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să frecventeze un program de reintegrare socială. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în decurs de 10 zile, scrie Wowbiz.ro.

Dani Mocanu, condamnat închisoare cu executare pentru incitare la ură

Manelistul a fost trimis în judecată în luna ianuarie a anului 2020. „În data de 27.04.2019, inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor.

La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, sunt acutaţiile aduse de procurori.

Dani Mocanu mai are un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor, după ce un leu rănit a apărut într-un alt clip al său.

Nu în ultimul rând, Dani Mocanu este inculpat și într-un dosar de proxenetism, în care riscă până la 10 ani de închisoare.