Dani Mocanu a jucat fotbal la FCSB. Manelistul a fost căpitan la echipa lui Gigi Becali

Dani Mocanu a jucat la FCSB, unde era căpitan la grupa de juniori U 16. Costi Ioniță fiind cel care a făcut dezvăluirile. Manelistul a mai activat și la FC Argeș.

01 iun. 2021, 13:56
Dani Mocanu a jucat fotbal la FCSB. Manelistul a fost căpitan la echipa lui Gigi Becali

Dani Mocanu a jucat fotbal la FCSB. Manelistul este unul dintre cei mai apreciați în branșă, dar puțină lume știe că ar fi putut da lovitura și în fotbal.

Dani Mocanu a jucat fotbal la FCSB

Costi Ioniță a dezvăluit totul într-un interviu în care spunea că vrea să compună imnul echipei naţionale de fotbal a României. „Dani Mocanu a fost fotbalist la FC Argeș și FCSB, iar în momentul de față este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din mediul online”, a declarat Costi Ioniță, întrebat ce fotbalist putea avea și o carieră muzicală de succes.

Dani Mocanu, condamnat închisoare cu executare pentru incitare la ură. Melodia cu mesaj dur împotriva femeilor va dispărea de pe YouTube

„Am jucat bine fotbal. Da, sigur, am fost căpitan la vârsta de 16 ani la Steaua, Steaua București. Am jucat și la FC Argeș… E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență”, declara acum ceva timp Dani Mocanu.

Dani Mocanu riscă să ajungă la PUŞCĂRIE din cauza unui FILM DEOCHEAT. Cum şi cu ce femeie a fost înregistrat MANELISTUL

Costi Ioniță și Alex Ceaușu (cel care îi regizează videoclipurile) au anunțat că ar dori să compună o melodie pentru „tricolori”. „Ar fi și o mândrie, dar și o provocare în același timp! Cum ar arăta un vers, vrei să ne întrebi?…Noi suntem români și…Fortzaaa!”. Ceaușu a completat pentru sursa citată: „Fotbaliștii vor să petreacă după succes, să fie pozitivi și să danseze, probabil au găsit aceste nevoi în acest gen muzical! Muzica pe care noi o facem se numește HAPPYTON, și așa cum ii spune numele este un gen de muzică pozitiv și parcă face oamenii mai fericiți. Sportivii nu au nevoie de drame și de melodii triste”, a spus Costi Ioniţă.