Dani Mocanu a lansat melodia „Tancuri de război”. La filmări, blindatul a provocat un accident

Dani Mocanu a lansat melodia "Tancuri de război", mult aşteptată mai ales după incidentul din timpul filmărilor, care a avut loc pe străzile oraşului Râmnicu Vâlcea.

17 apr. 2022, 19:17
Dani Mocanu a lansat melodia „Tancuri de război”. La filmări, blindatul a provocat un accident

Melodia promite să devină un hit. În doar patru ore de la lansarea pe You Tube, clipul a strâns nu mai puţin de 600.000 de vizualizări. Piesa vorbeşte despre puterea lui Dani Mocanu şi a fratelui său, putere comparabilă cu cea a tancurilor. Redăm, mai jos, câteva dintre versurile melodiei „Tancuri de război”.

„Când fratele nu-ti e bine

Noi intram in carantine

Iti fierbe sangele-n vene

Cand stii ca are probleme.

Ma trezesc din somn noaptea

De-l supara cineva

Fac ravagii cu oricine

Si el la fel pentru mine.

Refren: Suntem tancuri de razboi

Nu se ia nimeni cu noi 

Suntem forte impreuna

Pentru frate-miu-mi tai o mana 

Daca primesc un apel

Intr-o secunda sunt la el

Si daca l-ati suparat

Pentru frate-miu imi iau mandat.

Cand ies fratiorii-n strada

Se-ntoarce glontul pe teava

Nici cea mai rea natie

Pe noi nu ne sperie”

Sub videoclip, Dani Mocanu a postat şi câteva comentarii:

Cum explici la firma de asigurări ca ai fost lovit de Dani Mocanu cu tancu ???

Ne pare rău pentru acele mașini accidentate, și mulțumim Lui Dumnezeu ca nimeni nu a fost rănit

Citeste si Managerul lui Dani Mocanu, prima reacţie după accidentul cu TAB-ul. „Poate să circule pe drumurile publice. Adi de la Vâlcea are un tanc!”

E o melodie pentru mine şi pentru fraţii mei şi finul meu Nicu Rusu şi comparăm puterea noastră cu puterea tancului. M-am gândit că e cel mai bine să bag un tanc în videoclipul ăsta. Şi sunt şi eu Dani Mocanu şi am pus mâna pe telefon, am dat câteva telefoane şi am făcut rost de un tanc„, a declarat artistul pentru Ştirile Kanal D, după incidentul care a avut loc la filmări. Atunci, şoferul blindatului, care este şi proprietarul lui, a intrat în două maşini parcate la marginea trotuarului.

Dani Mocanu într-un tanc nu este o imagine pe care să o vezi prea des în faţa ochilor. Acesta este şi motivul pentru care vâlcenii s-au strâns ca la urs să-l vadă pe manelist în turela blindatului. Un eveniment nefericit, însă, a venit să umbrească bucuria întâlnirii cu fanii din Râmnicu Vâlcea. TAB-ul a intrat în două maşini parcate, iar martorii care au imortalizat incidentul au fost apostrofaţi de manelist.

Supărat că scenele au fost suprinse în imagini, Dani Mocanu i-a luat la rost pe adolescenţii care-l filmau. Aceştia spun că, în timp ce filmau incidentul, manelistul s-a apropiat de ei şi i-a ameninţat.

„Înjura rău de tot, spunea că vrei să cobor la tine, că eu te bat”, spunea unul dintre martorii apostrofaţi de artist, potrivit Ştirile Pro TV

Citeste si Anamaria Prodan, mărturisiri savuroase despre Dani Mocanu! “Îmi e drag de mor, pentru că știe să facă bani!

A venit cu o mașină militară, era oprit pe marginea drumului. Și noi, mai mulți copii, ne-am dus să facem poze cu el. Când ne-a văzut, a închis ușa de la mașină și noi continuam să filmăm. Și a început să ne înjure fratele lui și după ce a înjurat fratele lui a veni și Dani Mocanu, și ne-a înjurat și el și s-a făcut că dă cu pumnul în noi”, a povestit un alt martor.

IPJ Vâlcea a anunțat că proprietarul care conducea TAB-ul va primi o amendă între 580 și 725 de lei. Vehiculul are toate documentele în regulă, asigurare și dreptul să circule pe drumurile publice.