Dani Mocanu a rupt internetul cu „maneaua interlopilor” VIDEO

Manelistul Dani Mocanu a lansat, miercuri, piesa „Celebrul interlop", o melodie despre dragoste și despre arestare, dedicată cunoscutului interlop sibian, Stripăru.

14 nov. 2019, 07:05

Dani Mocanu, unul dintre cei mai populari maneliști de pe YouTube, a scos o melodie dedicată interlopului sibian, Marius Crăciun, zis Stripăru. Piesa se numește „Celebrul interlop” și, la o oră de la lansare, avea peste 38.000 de vizualizări, ajungând la peste 300.000 peste noapte. 

Fosta iubită a lui Dani Mocanu s-a făcut actriţă de filme XXX. Atenţie, imagini interzise minorilor! FOTO

Maneaua spune povestea arestării interlopului. Acesta a primit un mandat de arestare și a fugit din țară. Nu mult a trecut, și a fost prins de autoritățile franceze și închis în pușcăria din Lyon. 

 

„Când am călcat teritoriul francez/ Am început ușor să mă stresez/ Mi-era dor de nevasta mea/ Și-am hotărât s-o chem să mă văd cu ea”, cântă manelistul.

„După o săptămână cu nevasta mea/ M-am trezit la hotel cu Poliția/ M-au pus la pământ, m-au încătușat/ Și să nu ripostez mi-au pus pistolul în cap”, sunt câteva dintre versurile melodiei. Dani Mocanu se autointitulează „vocea interlopilor din România”. Melodia „Celebrul interlop” este dedicată tuturor interlopilor din țară.