Dani Mocanu a vrut să-i cumpere tăcerea fotbalistului pe care l-a desfigurat! Câţi bani a oferit manelistul ca să scape de dosarul penal

Alex Podar, fotbalistul din Târgu Mureș atacat cu un cuţit de Dani Mocanu, susţine că manelistul a încercat să-i cumpere tăcerea cu o sumă incredibilă!

21 mart. 2022, 09:52
Dani Mocanu a vrut să-i cumpere tăcerea fotbalistului pe care l-a desfigurat! Câţi bani a oferit manelistul ca să scape de dosarul penal
Dani Mocanu

Dani Mocanu a vrut să-i cumpere tăcerea fotbalistului pe care l-a desfigurat! Victima agresiunii i-a acuzat pe anchetatori de tergiversarea dosarului și a obținut în instanță urgentarea cercetărilor!

Dani Mocanu a vrut să-i cumpere tăcerea fotbalistului pe care l-a desfigurat! Câţi bani a oferit manelistul ca să scape de dosarul penal

„După ce a început ancheta, Dani Mocanu mi-a oferit 5.000 de lei, ca să îmi retrag plângerea. Mi s-a părut incredibil. 5.000 de lei costa numai telefonul pe care mi l-a spart în timpul agresiunii. Am avut maxilarul fracturat în trei locuri, am stat în spital, am suferit intervenții chirurgicale… N-am putut să mănânc timp de șapte săptămâni. M-am hrănit cu paiul. Dacă încercam să mestec, mi se umplea gura de sânge. Eu vreau să plătească în fața legii, nu să își cumpere libertatea cu 5.000 de lei”, a declarat Alex Richard Podar Petho pentru SpyNews.

Dani Mocanu, dosar penal după ce a mutilat un fotbalist! “M-a atacat cu un cuțit și mi-a rupt maxilarul”

După ce timp de trei ani Poliția și Parchetul n-au făcut nimic, iar faptele de care este acuzat Dani Mocanu se prescriu peste doi ani, Alex Richard Podar Petho a obținut o decizie judecătorească de urgentare a anchetei! Fostul fotbalist i-a acuzat pe anchetatori de tergiversarea cercetărilor în dosarul în care el este victimă, iar Dani Mocanu, frații acestuia – Ionuț Nando și Romario – și amicul Ionuț Alexandru Oțelea sunt acuzați de loviri și alte violențe”!

Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. A fost oprit de poliţişti

„Eram cu mașina, în zona unui club din oraș. Din sens opus a venit altă mașină. I-am făcut semn să intre puțin în parcare, ca să pot să ies de pe strada îngustă. Ar fi trebuit să dau eu înapoi 300 de metri ca să treacă el, așa că l-am rugat pe șofer să îmi facă puțin loc. Atunci a coborât de pe locul din dreapta Dani Mocanu. Nici măcar nu știam cine este, la momentul respectiv. A dat în mașina mea, i-a îndoit tabla. Apoi a scos un cuțit și a dat de câteva ori spre mine, amenințând că mă taie, însă fără să mă atingă. Vărul meu, care era în mașină, mi-a zis să fugim, fiindcă din mașina lui Dani Mocanu coborâseră mai mulți indivizi dubioși. Într-un moment de neatenție, Dani Mocanu mi-a tras un pumn, de mi-a rupt maxilarul. A intervenit patronul clubului, care mă cunoștea. Altfel, probabil ar fi dat și cu respectivul cuțit”, a declarat Alex Podar.