Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. A fost oprit de poliţişti

Dani Mocannu s-a deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. Manelistul a mers la Sighetu Marmației, unul dintre punctele de trecere a frontierei de la granița cu Ucraina, însoțit de mai multe persoane, pentru a ajuta cu alimente victimele războiului.

18 mart. 2022, 08:50
Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. A fost oprit de poliţişti
Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina

Dani Mocannu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. Artistul nu a fost lăsat de organele de poliţie să se apropie de femeile singure, deoarece a fost considerată drept o persoană periculoasă.

Dani Mocannu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina

Pentru că nu era lăsat să treacă și să ajungă la femeile singure ucrainence, manelistul ar fi mers la un cabinet mobil pentru testarea împotriva COVID-19, de unde ar fi cerut un halat alb. Refuzat de cadrele medicale, acesta ar fi revenit în cele din urmă la București, scrie Spynews.ro.

Dani Mocanu a anunțat că ar fi avut necazuri cu autoritățile, după ce a luat în mașină două femei în vârstă pe care intenționa să le aducă la București, dar pe care polițiștii le-au pus să coboare, pe motiv că artistul nu ar fi o persoană de încredere.

Citeşte şi: Motivul incredibil pentru care Dani Mocanu a refuzat să compună o manea despre război

Dani Mocanu îi sperie pe români

Manelistul s-a filmat în timp ce i-a avertizat pe românii care au bani în conturi că ar fi bine să retragă din bancă toți banii! „Fraților, am un sfat pentru voi din toată inima. Toți cei care aveți sume importante de bani în bănci, retrageți banii și țineți-i cash, da? Veți avea mare nevoie, ascultați ce vă spun!”, a spus Dani Mocanu.

Reacţia manelistului vine după ce românii au început de cel puțin o săptămână să își retragă banii de pe carduri, dar deocamdată autoritățile nu au emis niciun avertisment în sensul acesta, ba chiar susţin că lucrurile sunt în regulă! De asemenea, euro a explodat în ultima perioadă, iar specialiștii susțin că cetățenii din România au scos de două ori mai mulți bani din conturile bancare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Dani Moncanu s-a implicat recent şi ajutor refugiaților din Ucraina. Manelistul a mers la Vama Siret pentru a-i ajuta pe ucrainenii care au reușit să treacă granițele noastre, dar i-a atacat pe cei veniţi în maşini de lux: „Ce să zic, e alt film aici, nu e ce vedem noi la televizor. Am venit cu trei maşini de alimente pe care le-am dus la Sala Polivalentă. Sala Polivalentă e plină de alimente, aşa că nu mai aduceţi, fraţilor, că le aduceţi degeaba, şi oamenii care trec nu sunt chiar atât de amărâţi, sunt bine oamenii, ăştia care au apucat să treacă sunt milionari, au planurile făcute!”.