Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Care e starea manelistului

Imagini uluitoare! Dani Mocanu a fost surprins pe străzile din Vâlcea cu un TAB militar. Manelistul a provocat un accident rutier, lovind două mașini.

13 apr. 2022, 20:07
Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Care e starea manelistului

Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Incidentul rutier neobişnuit a avut loc pe strada Spaiul Independenţei, lângă parcul Zăvoi. Două maşini au fost avariate de vehiculul istoric militar, aşa cum este trecut TAB-ul în acte.

Cel care conducea TAB-ul a recunoscut în faţa poliţiştilor că nu a fost atent, a luat prea mult dreapta şi a lovit cele două autoturisme parcate pe stradă. Bărbatul a primit o amendă de 725 de lei.

Citeşte şi: Dani Mocanu, deghizat în medic pentru a ajunge la refugiatele din Ucraina. A fost oprit de poliţişti

Vehiculul militar istoric era condus de Claudiu Neagoe, un bărbat din Bujoreni, însă pe turelă îmbrăcat în uniformă militară era manelistul Dani Mocanu.

@danimocanu10Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României♬ sunet original – danielmocanuoficial

Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Imagini uluitoare

Din informaţiile România TV, manelistul a închiriat vehiculul respectiv pentru a filma un videoclip în judeţul Vâlcea. Vehicului istoric era înmatriculat în Anglia. Este la vânzare pe un site de mică publicitate. Proprietarul care este din Vâlcea cere pe el 130.000 de euro.

Reacţia Poliţiei în cazul accidentului în care a fost implicat Dani Mocanu

Oficialii Poliţiei Judeţene Vâlcea au declarat că incidentul este considerat tamponare cu pagube materiale.

”Nu este autovehicul de armată, este autovehicul istoric. Cel în cauză va fi sancţionat pentru avarie”, au transmis, miercuri seară, reprezentanţii IPJ Vâlcea, conform Săptămâna în Oltenia.

Poliţiştii au mai precizat că autovehiculul este înmatriculat şi că avea dreptul de a circula, subliniind că ”nu au fost constatate alte nereguli”.

Citeşte şi: Fotbalistul măcelărit de Dani Mocanu, primele declaraţii: „A venit cu un cuțit și a zis că mă omoară”