Dani Mocanu schimbă „anturajul”: a dat leul şi şarpele Boa pe un bichon… roz

Breasla cântăreţilor de manele este, cu siguranţă, una foarte bogată, dar Dani Mocanu a reuşit să nu aibă concurenţă. Şi asta pentru că a ştiut să iasă în evidenţă.

29 dec. 2022, 19:43
Dani Mocanu schimbă „anturajul”: a dat leul şi şarpele Boa pe un bichon… roz

Nu prin voce, nici prin mesajul transmis de versuri, nici măcar prin linia melodică a manelelor sale, ci graţie personajelor cu care apare în clipuri. Când spui Dani Mocanu, te gândeşti aproape instantaneu la leul care a apărut într-unul dintre videoclipuri.

Dani Mocanu are un bichon roz

În cel mai recent videoclip, filmat în arestul de la domiciliu, manelistul apelează la un „accesoriu”aproape la fel de fioros ca un leu: un şarpe Boa. În videoclip, Dani îşi încolăceşte șarpele în jurul corpului. Separat, el a mărturisit că se „… pe el de frică”.

Deşi şi-a obişnuit fanii să apară în astfel de „anturaje” periculoase, recent manelistul a demonstrat că se simte excelent şi în prezenţa animalelor domestice. Într-un clip postat pe TikTok, Dani Mocanu le face cunoştinţă fanilor cu bichonul lui… roz.

Spuneţi-mi voi mie cât de nebună e familia asta a mea. Aţi mai văzut bichon roz? Schimb cu porc„, spune manelistul pe filmare.

@danimocanu10Câine roz 😳♬ sunet original – danielmocanuoficial

Din spusele manelistului, deducem că „de vină” pentru „lookul” patrupedului ar fi cineva din familie, cel mai probabil una dintre fetiţele lui. Manelistul are trei fetiţe şi… probabil, şi doi băieţi. Copiii sunt făcuţi cu femei diferite.

Citeste si Dani Mocanu, moment emoţionant cu fiica sa. „Ia zi, de ce vine Poliţia mereu să mă caute acasă?” VIDEO

În urmă cu mai bine de un an, Dani Mocanu a fost întrebat de un internaut pe Instagram câţi copii are. Din răspunsul lui se poate deduce faptul că artistul nu este sigur de numărul copiilor al căror tată este.

Trei fete și cred că… doi băieți”, a scris artistul pe contul său de Instagram, într-o ușoară incertitudine.

În viaţa lui Dani Mocanu nu există, în momentul de faţă, nicio femeie, copiii fiind crescuţi de mama lui.

Dani Mocanu, judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice

Dani Mocanu este acum în arest la domiciliu și va fi judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. În cazul său, procurorii au stabilit și că acesta era în termenul de supraveghere stabilit de instanță, după ce fusese condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare în alt dosar.

Citeste si FOTO Dani Mocanu și-a distrus, live, bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro

De asemenea, Nando Mocanu, fratele manelistului, aflat în arest preventiv, va fi judecat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru lovire și alte violențe.

Potrivit anchetatorilor, în seara de 18 august a.c., Dani Mocanu, fratele său și alți doi complici au bătut cu ranga și cu pumnii doi bărbați la o benzinărie OMV de la ieșirea din Pitești. Una dintre victime a avut nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale, în timp ce cealaltă victimă a necesitat șase zile de îngrijiri medicale. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum Dani Mocanu îl ține pe un bărbat, în timp ce fratele său îl lovește cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură de craniu și a fost internată la Spitalul Județean Argeș.