Dani Mocanu, moment emoţionant cu fiica sa. „Ia zi, de ce vine Poliţia mereu să mă caute acasă?” VIDEO

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu şi, pe lângă activitatea artistică, şi-a făcut timp să posteze un video emoţionant alături de una dintre fiicele sale.

15 dec. 2022, 11:52
Dani Mocanu, moment emoţionant cu fiica sa. „Ia zi, de ce vine Poliţia mereu să mă caute acasă?” VIDEO
Dani Mocanu, moment emoţionant cu fiica sa. "Ia zi, de ce vine Poliţia mereu să mă caute acasă?"

Dani Mocanu este arestat la domiciliu de patru luni, după ce pe numele său a fost deschis un nou dosar penal. Manelistul e acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii publice, după ce, împreună cu fratele lui, a bătut un bărbat într-o benzinărie din Pitești. Victima lor a ajuns în stare critică la spital în urma bătăii încasate!

Citeşte şi: Din arest la domiciliu, Dani Mocanu a filmat un nou videoclip care i-ar putea aduce noi probleme cu legea VIDEO

Acum, după ce a filmat deja un videoclip pentru o nouă piesă, manelistul a postat pe TikTok un video în care apare alături de una dintre fiicele lui, iar dialogul este de-a dreptul emoţionant.

Dani Mocanu: Deci, ia zi, fata mea, de ce zici că vine Poliţia mereu să mă caute acasă?

Fiica: Penrtu că eşti arestat la domiciliu!

Dani Mocanu: Ştii tu? Da? Păi, şi ce ănseamnă asta?

Fiica: Adică n-ai voie să ieşi afară şi trebuie să stai numai în casă.

Dani Mocanu: Şi ţie îţi convine? Îţi place sau nu că sunt arestat la domiciliu?

Fiica: Da! Că stai mai mult cu mine…

La final, manelistul îi pupă mâna fiicei sale, iar titlul video-ului este „Bună dimnineaţa, tuturor… am copiii mari… nu mai ascunde nimic!”.

Citeşte şi: Dani Mocanu sfidează din nou autorităţile. Deşi are mai multe dosare penale, n-a stat nici măcar o zi după gratii VIDEO

La sfârșitul lunii iulie, manelistul a fost reținut, în Mureş, într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase, iar anul trecut, în aprilie, a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor. La sfârşitul anului 2020, manelistul a fost implicat într-un alt scandal, după ce a lansat un videoclip în care apărea un leu plin de răni și subnutrit, alegândz-se cu un alt dosar penal pentru rele tratamente și cruzime față de animale.

Dani Mocanu mai are un dosar de trafic de persoane, însă este foarte aproape să i se prescrie faptele. De asemenea, a fost citat în primăvara acestui an într-un alt caz penal, în care este acuzat că a mutilat un fotbalist, în urmă cu mai bine de trei ani. În plus, a fost prins la volan fără permis în nenumărate rânduri!

@danimocanu10♬ sunet original – danielmocanuoficial