Dani Mocanu, chef cu poliţistul care l-a amendat. Imaginea-şoc care a declanşat o anchetă internă în Poliţie FOTO

Dani Mocanu a declanşat o anchetă internă în Poliţie, după ce a chefuit cu poliţistul care l-a ameninţat. Manelistul face acuzaţii grave, iar autorităţile reacţionează!

28 apr. 2020, 17:59
Dani Mocanu, chef cu poliţistul care l-a amendat. Imaginea-şoc care a declanşat o anchetă internă în Poliţie FOTO

Dani Mocanu a fost oprit pe 13 aprilie de un agent de poliție și amendat pentru că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere. Artistul a recunoscut că a fost sancționat pe bună dreptate și că nu îi poartă pică polițistului, iar la câteva zile de la acel incident s-a întâlnit cu el.

Dani Mocanu, apariţie-şoc după implantul de păr. „Ai dat banii de pomană, zici că eşti bec!” FOTO

„Am primit un mesaj de la un prieten. „Salut, Dani! Polițistul care te-a sancționat acum două zile te-a chemat la el, la băut. E ziua lui de naștere, împlinește 26 de ani. A zis că-i pare rău de ce s-a întâmplat, nu te-a recunoscut”. M-am bucurat, am zis că un prieten în plus nu strică. M-am îmbrăcat și am plecat la petrecerea respectivă”, a declarat Dani Mocanu la Antena Stars.

Dani Mocanu, gata de răzbunare: „Sunt pregătit să dau şi cu toporul în cap!”. S-a dat ALARMA!

Manelistul susține că a fost servit cu băutură și mâncare, iar cele două ore pe care le-a petrecut acolo au fost lipsite de incidente. Problemele au început însă, după ce s-a urcat la volan pentru a pleca acasă. Artistul a sesizat că pe urmele lui era o mașină de poliție. După câteva minute, a fost tras pe dreapta. Oamenii legii s-au dat jos din mașină, s-au prezentat și l-au întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice.

Dani Mocanu susţine spune că filtrul de poliție a acționat la cererea polițistului care l-a invitat la el acasă!