Dani Mocanu, gata de răzbunare: „Sunt pregătit să dau şi cu toporul în cap!”. S-a dat ALARMA!

Dani Mocanu a reacţionat dur după ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora ar fi fost pus la respect de Miraj, fratele lui Tzanca Uraganul.

27 ian. 2020, 12:34
Dani Mocanu, gata de răzbunare: „Sunt pregătit să dau şi cu toporul în cap!”. S-a dat ALARMA!

Dani Mocanul susține că absolut nimeni nu-l poate atinge vreodată deoarece ar ieși un scandal monstruos în toată România. Manelistul a mai precizat că este gata să-și măsoare forțele cu orice artist din țară.

„Dacă vreodată în viața mea se întâmplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, sunt pregătit să dau și cu toporul în cap, și cu pistolul, și cu cuțitul, și cu pumnul, cu ce vreți voi. E normal, pentru familia mea, pentru mine, pentru liniștea mea, e normal să îmi apăr dreptatea și demnitatea mea de om și să câștig respectul meu. Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu, internat la o clinică din Turcia. Boala RUŞINOASĂ de care suferă MANELISTUL

„Dacă eu primesc vreo palmă, nu zic că nu se poate, că poți să primești, dar, vă spun în fața lui Dumnezeu, ia foc toată România. În lung și-n lat! Și nu numai România. S-a scris că colegul lui l-a bătut pe Dani Mocanu. În primul rând, eu nu sunt lăutar. Nu îmi stă în caracter, dar mă presează situația. Eu sunt șmecher, băi, nu sunt lăutar, ca să înțelegeți. Eu sunt șmecher și asta este. Nu are cum să mă bată pe mine nimeni din țara asta. Și dacă se întâmplă, că se întâmplă, asta e, trec două, trei, cinci, șapte zile și ne luăm revanșa de zece ori mai bine”, a mai spus Dani Mocanu.