Dani Mocanu, comportament agresiv și limbaj vulgar pe rețelele sociale, din arestul la domiciliu. Cine l-a înfuriat atât de tare pe manelist

Dani Mocanu i-a șocat pe urmăritorii săi de pe Tik Tok. Artistul a avut o reacție complet neașteptată după ce a avut parte de o înfrângere pe rețeaua socială.

21 mai 2023, 17:18
Dani Mocanu, comportament agresiv și limbaj vulgar pe rețelele sociale, din arestul la domiciliu. Cine l-a înfuriat atât de tare pe manelist

Dani Mocanu e unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră. E foarte activ pe rețelele sociale și are o mulțime de urmăritori care îi sunt alături la fiecare pas. Îi ține mereu la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui, atât când e vorba de momente bune, cât și de cele mai puțin plăcute.

Dani Mocanu se confruntă cu probleme cu legea, iar în momentul de față se află în arest la domiciliu. Cântărețul apare foarte des în fața fanlilor pe rețelele sociale și face tot felul de live-uri pe Tik Tok.

Citește și Arestat la domiciliu, Dani Mocanu îşi scoate bolidul la vânzare

Recent a intrat într-un live pe Tik Tok, unde a socializat cu niște tiktokeri de culoare din străinătate. Ei au jucat faimoasele meciuri de pe rețeaua socială, iar străinii s-au bucurat de victorie în fața lui. Tinerii au fost foarte fericiți, iar manelistul le-a cerut să mai joace un meci ca să-și ia revanșa, mai ales că stabiliseră de la început că vor juca trei meciuri.

Lucrul acesta nu s-a întâmplat pentru că tiktokerii au ales să-l părăsească pe Dani Mocanu și să închidă live-ul cu el. De aici până la o reacție neașteptată din partea artistului a mai fost dor un pas. A început să aibă un vocabular agresiv, să-i jignească pe străini și să facă referire la faptul că sunt de culoare și că nu ar fi trebuit să aibă încredere în ei.

Cum arată o zi obişnuită din viaţa lui Dani Mocanu

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu după ce, în vara anului 2022, împreună cu fratele său și cu alți doi complici au bătut cu ranga și cu pumnii doi bărbați la o benzinărie de la ieșirea din Pitești. Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale perioade îndelungate.

Dani Mocanu nu se plictiseşte, însă, în arest la domiciliu. Postează frecvent pe reţelele sociale clipuri în care îşi ţine fanii la curent cu activităţile lui.

Într-un clip recent postat pe TikTok, Dani Mocanu apare în monentul în care este căutat de mascaţi. Manelistul apare ieşind înaintea lor pe scări, iar el se aruncă la pământ. Mai mulţi comentatori spun că a făcut acest gest pentru ca mascaţii să nu-i sperie copiii.

Artistul și fratele lui Ionuț Nando Mocanu rămân în arest după ce, joi, magistraţii au decis că cei doi reprezintă pericole publice. În timp ce Dani Mocanu este în arest la domiciliu, fratele lui îşi ispăşeşte pedeapsa în arestul poliţiei. Dani Mocanu şi Nando sunt acuzați de fapte violente în mai multe dosare, însă doar în cazul agresiunii de la benzinărie s-a luat măsura arestării.

„Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpatul MOCANU DANIEL şi menţine această măsură. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul MOCANU IONUT NANDO, în prezent aflat în Arestul IPJ Argeş, rămasă definitivă prin încheiere penală nr. 89/C/CC/DL din data de 01.09.2022 pronunţată de Curtea de Apel Piteşti şi menţine această măsură”, a decis instanța, potrivit spynews.ro.

Dani Mocanu nu este peste măsură de afectat de faptul că este arestat la domiciliu. El le-a mulţumit, totuşi, magistraţilor pentru că „au judecat corect”, deşi susţine că el nu a agresat pe nimeni, ci doar încerca să-i împace pe cei care au sărit la bătaie.

„Mii de mulţumiri instanţei că a judecat corect. (…) Sunt nevinovat! Sunt nevinovat eu, da? Toată lumea a văzut că sunt nevinovat, nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac. Eram în control judiciar, nu voiam să încalc legea”, a spus Dani Mocanu la ieșirea din tribunal, potrivit Observator.