Imagine scandaloasă postată de Dani Mocanu de Ziua Femeii. A depăşit orice limită FOTO

Dani Mocanu s-a fotografiat în timp ce trage de păr o brunetă și o blondă şi a postat imaginea pe reţelele de socializare, stârnind mânia fanilor virtuali.

09 mart. 2022, 12:46
Imagine scandaloasă postată de Dani Mocanu de Ziua Femeii. A depăşit orice limită FOTO

Imagine scandaloasă postată de Dani Mocanu de Ziua Femeii. Manelistul a preferat să stârnească din nou controverse în ziua în care, de obicei, bărbaţii postează diferite poze frumoase cu partenerele din viața lor.

Imagine scandaloasă postată de Dani Mocanu de Ziua Femeii. A depăşit orice limită!

Dani Mocanu a șocat Internetul, asta după ce s-a fotografiat în timp ce trăgea două femei de păr şi a urat „La mulți ani!” de 8 martie! „La mulți ani sexului frumos!”, a fost mesajul transmis femeilor de Dani Mocanu.

Dani Mocanu, condamnat închisoare cu executare pentru incitare la ură. Melodia cu mesaj dur împotriva femeilor va dispărea de pe YouTube

Fanii manelistului au reacţionat dur, iar postarea a strâns într-un timp foarte multe reacții. Mai multe femei s-au simțit revoltate de gestul lui Dani Mocanu, care a fost numit de către ele lipsit de bun simț. Manelistul a primit numeroase replici dure, dar nu a avut vreo reacție.

Dani Mocanu se laudă că a separat-o pe mama fiicelor sale de propriii copii și nu o consideră parte din familie: „Acasă nu duc nicio femeie, mama are grijă de fetițe”

În ciuda acestor postări, Dani Mocanu este un tată și părinte extrem de devotat și împlicat. Mai mult decât atât, chiar în cadrul unui podcast, celebrul manelist a declarat că se întâlnește și are relații amoroase cu numeroase femei, însă niciodată nu o să le ducă acasă la el sau la mama lui, considerând că familia este un loc sfânt!