Dani Mocanu, internat la o clinică din Turcia. Boala RUŞINOASĂ de care suferă MANELISTUL

Dani Mocanu, unul dintre cei mai controversaţi manelişti din România, a luat o decizie care îi va schimba radical viața.

15 oct. 2019, 12:45
Dani Mocanu, internat la o clinică din Turcia. Boala RUŞINOASĂ de care suferă MANELISTUL

Dani Mocanu s-a internat într-o clinică din Turcia, unde se pregătește pentru un implant de păr. Asta pentru că artistul suferă de calviție, o boală care afectează mulți bărbați.

Dani Mocanu, REŢINUT de poliţişti chiar de ziua lui şi dus cu duba la PARCHET. Ce acuzaţii i se aduc MANELISTULUI

Înainte de internare, Dani Mocanu s-a fotografiat şi a publicat imaginea în mediul online: „Ultima poză chelioşi. Doamne Ajută”.

Dani Mocanu, SCANDAL MONSTRU. Manelistul este acuzat de fosta iubită că A BĂTUT-O

Dani Mocanu a dezvăluit recent rețeta succesului, manelistul fiind cel mai căutat artist român pe Youtube.

„Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență. Eu de aproximatic jumătate de an nu am mai scos nici o piesă, doar dedicații și tot sunt pe locurile 2, 3 în trending”, a declarat Dani Mocanu.