Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Dani Mocanu a făcut o pasiune pentru iubita unui coleg de breaslă. Cum a reacționat manelistul când a văzut ce se spune despre partenera lui.

19 ian. 2023, 14:06
Dani Mocanu, îndrăgostit de iubita unui alt manelist: „Este cea mai frumoasă soție din România. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”
Dani Mocanu, atras de iubita unui alt manelist

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a făcut mai multe afirmații fără perdea, mai ales în privința doamnelor și domnișoarelor din showbizul românesc. După ce a declarat public că are o pasiune pentru Anamaria Prodan pentru care a compus și o piesă, acum manelistul spune că este atras de iubita altui artist din lumea manelelor.

Dani Mocanu, pasiune pentru iubita lui Culiță Sterp

Se pare că manelistului i-a picat cu tronc iubita lui Culiță Sterp și i-a făcut mai multe complimente. În timpul unui live pe TikTok, Dani Mocanu a dezvăluit că o place de mult timp pe Daniela și că o consideră cea mai frumoasă femeie din România.

„Îmi asum că sunt Dani Mocanu. A avea omul o nevastă frumoasă și a-mi spune părerea că este cea mai frumoasă soție din România, din punctul meu de vedere, este departe de a jigni pe cineva, este foarte departe”, a spus acesta.

Citește și: Afacerea logodnicei lui Culiță Sterp merge ca pe roate. Ce prețuri a pus pentru o pereche de pantaloni și un hanorac

Fanii au comentat și au spus că ar trebui să se teamă de Culiță Sterp după ce a făcut aceste afirmații. Însă, Culiță nu a fost deloc deranjat: „Are dreptate omul, e cea mai frumoasă femeie din România!”.

Daniela și Culiță Sterp se cunosc din liceu

Culiță și iubita lui se cunosc de foarte mult timp, încă din liceu, dar au devenit un cuplu peste mulți ani deoarece manelistul nu a avut curaj să îi spună ce simte.

Citește și: Iancu Sterp dă cărțile pe față. Primele declarații despre conflictul dintre iubita lui Culiță, mama și surorile sale. ”Mai sunt certuri”

„Mie-mi plăcea de ea din liceu, dar ea nu știa. Adică știa, dar nu prea mă băga în seamă. Era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”, a spus manelistul, potrivit cancan.ro.

Recent, Dani Mocanu a spus că are o pasiune și pentru Anamaria Prodan și i-a compus o melodie impresarei.

„Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile piesei.