Dani Mocanu le-a răspuns haterilor de pe internet! Avea sau nu şosetele murdare în videoclipul dedicat Anamariei Prodan

Dani Mocanu, unul dintre cei mai îndrăgiţi manelişti din România, a fost ţinta unor glume răutăcioase pe internet.

05 dec. 2021, 00:02
Dani Mocanu le-a răspuns haterilor de pe internet! Avea sau nu şosetele murdare în videoclipul dedicat Anamariei Prodan
Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan

Recent, Dani Mocanu a apărut într-o imagine în care stă într-un pat luxos, cu şosetele murdare, alături de o domnişoară sexy. Manelistul a decis să închidă gura răutăcioşilor şi să explice situaţia.

“Dragii mei prieteni, circulă o glumă proastă pe internet, cum că în videclipul “BOSS” aveam ciorapii murdari. A editat cineva poza, de i-a distrus și halatul domnișoarei care era lângă mine. Băi fraților, eu și când eram amărât miroseam frumos, a lux, dar acum. Nu mai editați pozele că știe lumea că sunt fiță. Eu și dacă transpir de la geaca mea cu încălzire, tot a lux miros, așa că nu mai vorbiți de ciorapi și altele că nu are rost.

Vă dau dreptate că sunt mulți artiști murdărici, îi cunoașteți și voi. Ăia chiar au apărut jegoși, dar fratele vostru e altceva, e next level. Urmăriți videoclipul original să vedeți.”, a transmis Dani Mocanu, pe platforma TikTok.

Citeşte şi Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan: „Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Dani Mocanu a ajuns din nou în atenţia tuturor internauţilor recent, după ce a lansat o piesă numită „BOSS”, pe care i-a dedicat-o Anamariei Prodan. Manelistul a reacţionat în versuri la vestea că Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a spus Dani Mocanu recent, într-un live pe Tik Tok.

Anamaria Prodan a mărturisit că nu a fost impresionată de gesturile şi vorbele manelistului şi a glumit pe seama a ce a spus despre ea.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Prodan pentru Fanatik.

Citeşte şi Dani Mocanu detonează nucleara! Ce spune despre amanta lui Reghe: „Damă de companie e puţin spus. Au călărit-o ăştia toţi! Reghe, dacă vrei să-i dai kilometrii înapoi te rezolv!”