Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan: „Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Dani Mocanu a compus o melodie pentru Anamaria Prodan, asta după ce i-a dezvăluit sentimentele de iubire. Manelistul a declarat public că o iubeşte pe impresară şi încearcă să o convingă să îi ofere o şansă, astfel îi dedică câteva versuri.

04 nov. 2021, 18:45
Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan: „Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”
Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan. Artistul a lansat piesa recent şi se bucură de un real succes. „Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, spune Dani Mocanu în versurile melodiei.

Citeşte şi: Dani Mocanu dă de pământ cu fetele care își editează pozele pe reţelele sociale: „Mi-e frică să-mi mai fac gagică pe internet la cât îşi modifică pozele nebunele astea”

Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan

În primele 24 de ore, piesa avea jumătate de milion de vizualizări, ajungând rapid pe locul 11 în trendingul de pe YouTube. Iar asta nu e tot! Dani Mocanu continuă seria declarațiile de iubire dedicate Anamariei Prodan, astfel că într-un comentariu pe Facebook acesta a ținut să-i spună din nou sexy impresarei că o iubește.

Anamaria te iubesc, atât îți spun”, a scris el în comentariul care a primit aproape 1000 de reacții în mediul online.

Dani Mocanu, un nou mesaj către Anamaria Prodan

La mijlocul lunii octombrie, imediat după ce Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorţ, manelistul a scris pe reţelele de socializare un mesaj de susținere pentru sexy-impresară.

Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc! Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”, a scris Dani Mocanu pe Instastory.

La aproximativ trei săptămâni de la mesaj, Dani Mocanu a revenit cu o nouă declarație pentru Anamaria Prodan. A postat un mesaj pe pagina de Facebook a PRO TV-ului, în dreptul știrii despre el și sexy-impresară.

„Dacă Anamaria Prodan nu mă contactează, pierde cea mai sinceră iubire pe care o poate avea vreodată. Anamaria, fii curajoasă că nu pierzi nimic…”, a scris Dani Mocanu, potrivit Protv.ro.