Dani Mocanu dă de pământ cu fetele care își editează pozele pe reţelele sociale: „Mi-e frică să-mi mai fac gagică pe internet la cât îşi modifică pozele nebunele astea”

Manelistul Dani Mocanu a răbufnit la adresa celor care îşi editează la extrem pozele pe Instagram, incluzând aici şi vedetele. Artistul a ajuns la constatarea că, adesea, imaginea afişată pe reţelele sociale nu mai are nimic de-a face cu realitatea.

03 oct. 2021, 09:29

Dani Mocanu susține, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, că îi este teamă să se mai îndrăgostească de fete din online de teamă că acestea ar putea arăta complet diferit în realitate.

Atac la fetele care fac exces de editare a pozelor

Mă jur pe cei vreți voi dacă nu îmi e frică să-mi mai fac gagică pe internet la cât își modifică pozele nebunele astea. S-a prăjit lumea de tot”, a spus Dani Mocanu pe Instagram.

Citeste si Dani Mocanu a rămas fără telefonul de 1000 de dolari. Hoţul ar fi vrut să pună mâna pe unele filmări compromiţătoare

Mai mult de atât, artistul atacă şi vedetele autohtone despre care spune, de asemenea, că apelează la editarea fotografiilor pentru a părea mult mai atrăgătoare în ochii fanilor lor.

Mai nou și astea care cântă… vedetele astea… modifică pozele să pară frumoase și sexy și dacă le vezi în realitate… Ferească Dumnezeu”, a mai spus Dani Mocanu.

Recent, manelistul a dezvăluit că are doar nouă clase și că școala nu l-a ajutat deloc în succesul lui.

Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a spus Dani Mocanu.

Dani Mocanu nu are concurenţă pe piaţa artistică din România

După câteva luni de pauză, Dani Mocanu a revenit în muzică cu forțe proaspete și e pregătit să dea din nou lovitura. Cântărețul anunța la finalul anului trecut că va renunța la această pasiune pentru a cânta muzică bisericească, însă ulterior a revenit din nou în industria care l-a consacrat.

Citeste si Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Manelistul a mai dezvăluit, în urmă cu ceva timp, într-o emisiune de televiziune, care este rețeta succesului său.

Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal.

E vorba și despre o strategie, trebuie să înțelegi ce apreciază publicul. În România, publicului trebuie să îi dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu există concurență”, a povestit Dani Mocanu.