Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan după ce a aflat că divorțează: Te iubesc de când eram mic. Valoarea ta e mare!

Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf au recunoscut într-un final că vor divorța. Decizia a stârnit o mulțime de reacții. Printre acestea se numără și cea a lui Dani Mocanu.

12 oct. 2021, 17:45
Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan după ce a aflat că divorțează: Te iubesc de când eram mic. Valoarea ta e mare!

Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan. Manelistul a mărturisit că o iubește pe impresară de când era mic, o consolează și e gata chiar să îi compună și o melodie.

Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan după ce a aflat că divorțează: Te iubesc de când eram mic. Valoarea ta e mare!

”Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc”, a scris Dani Mocanu pe instastory, la câteva ore după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că divorțează.

Dani Mocanu vrea să-i dovedească impresarei că ocupă un loc important în sufletul lui, și mai mult de atât, cântărețul a dezvăluit că următoarea melodie pe care o va lansa este pentre Anamaria Prodan:

”Oricum, următoarea melodie ți-o dedic ție, din tot sufletul”.

Citește și: Anamaria Prodan, aflată la doar un pas divorţ de Reghecampf, şi-a găsit avocat! Cine e Don Schiller, omul care i-a distrus averea lui Michael Jordan în procesul de partaj
Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a anunțat oficial că a decis să se despartă de Anamaria Prodan. A depus deja actele de divorț.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Citește și: Anamaria Prodan şi Reghe Junior, mesaje zguduitoare în toiul nopţii, după ce Laurenţiu Reghecampf a confirmat că a depus actele de divorţ: „Ai murit pentru mine”/”Mami, tati s-a pierdut într-o lume urâtă tare”


loading...