Dani Mocanu, metoda incredibilă pentru a scăpa de puşcărie. Ce le-a transmis judecătorilor

Dani Mocanu a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare din cauza unei piese lansate al cărei mesaj instiga la ură și violență față de femei. Manelistul a încercat să scape de pedeapsă.

09 iul. 2021, 18:43
Dani Mocanu, metoda incredibilă pentru a scăpa de puşcărie. Ce le-a transmis judecătorilor
Dani Mocanu, condamnat la închisoare pentru incitare la ură

Dani Mocanu, metoda incredibilă pentru a scăpa de puşcărie. Manelistul a mai avut probleme cu legea, însă de fiecare dată a reușit să se sustragă și să obțină pedepse care să nu îl priveze de libertate. De această dată, din cauza unei piese lansate care instiga la ură și violențe față de femei, magistrații i-au dat manelistului șase luni de închisoare cu executare.

Dani Mocanu, metoda incredibilă pentru a scăpa de puşcărie

Dani Mocanu a încercat să facă orice pentru a-i îndupleca pe oamenii legii. Se pare că artistul s-a disculpat spunând că „cuvântul poate face referire și la bărbați, nu doar la femei”, însă judecătorii au susținut ferm că mesajul clipului este unul „de instigare la ură și violență față de femei și de discriminare a acestora în raport cu bărbații și a fost conștientizat în mod clar de către inculpat”, anunţă Antena Stars.

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO

În acest caz, Dani Mocanu ar trebui să scoată din buzunar suma de 15.000 de lei sau în caz de nu va plăti, va trebui să stea 250 de zile în închisoare. Din păcate pentru manelist, tot va fi nevoit să petreacă o jumătate de an după gratii, iar asta pentru că a comis o infracțiune în timpul perioadei de supraveghere, care a avut loc în urmă cu doi ani. Manelistul a revocat decizia și speră ca recursul să se rejudece. În următoarele zile, Curtea de Apel Pitești va analiza dosarul și va lua o decizie definitivă și imediat aplicată în acest caz.


loading...