Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO

Dani Mocanu este unul dintre cei mai ascultaţi manelişti, melodiile lui reușind de fiecare dată să ajungă pe locul 1 în trending pe YouTube.

17 feb. 2021, 16:31
Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. „Veniți la Dumnezeu cât mai este timp!” VIDEO
Dani Mocanu

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină. Dani Mocanu a luat însă o decizie radicală: a anunțat că renunță la manele și că urmează calea Domnului! Acum le-a și arătat fanilor la ce a lucrat în ultimele luni: a lansat melodia „Omul fără Tine este pierdut”, care a ajuns în trending și se apropie de un milion de vizualizări.

Dani Mocanu a cucerit internetul cu prima melodie creştină

„Am o întrebare: Cine vrea să vină pe calea lui Dumnezeu? C*rve, c*rvari, criminali, cămătari, traficanți de arme, traficanți de droguri și mulți alții. Veniți la Dumnezeu cât mai este timp. Tâlharul de pe cruce a fost mântuit în ultima clipă de viață. Nu cei sănătoși au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Pe cei păcătoși ne vrea Dumnezeu și ne iubește. Vă iubesc și sunteți a doua familie a mea! Veniți la El”, a scris Dani Mocanu în momentul în care a lansat prima lui melodie creștină.

Dani Mocanu se pocăieşte: „Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate!”

Artistul a revenit pe Instagram cu un nou mesaj: „Nu îmi este rușine să spun cât de mult îl iubesc pe domnul meu Iisus, viața mea, șeful meu care a murit pentru păcatele mele”.