Dani Mocanu n-a mai suportat şi a trecut la ameninţări! „Tremură chiloții pe voi de frică!”

Dani Mocanu a transmis un mesaj dur după ce a aflat de pe Tik Tok că altcineva i-a luat locul în topuri. Manelistul a declarat că el va rămâne întotdeauna pe locul 1 indiferente de situație.

18 nov. 2021, 14:00
Dani Mocanu n-a mai suportat şi a trecut la ameninţări! „Tremură chiloții pe voi de frică!”
Dani Mocanu

Dani Mocanu n-a mai suportat şi a trecut la ameninţări! Manelistul a dezvăluit că a aflat de pe Tik Tok că o altă persoană se află pe primul loc în trending!

Dani Mocanu n-a mai suportat şi a trecut la ameninţări!

Dani Mocanu a ținut să transmită un mesaj, explicând că rivalul său se află în trending doar pentru că  piesa sa e veche şi dacă scotea ceva nou cu siguranță rivalul nu s-ar mai fi aflat pe primul loc! „Am văzut un Tik Tok cu un amărât care se laudă că e pe locul 1 sau că va fi pe locul 1 ceva de genul… pai, dacă stați la pândă să se învechească proiectele mele, normal! De ce nu lasați cum fac eu? Eu când aud că investește unul și că urmează mare hit atunci dau drumul și tot îi sparg. Atunci se vede adevărata valoare. Nu cai verzi pe preți când se învechesc proiectele gladiatorilor. Când lansez eu proiecte nu mai lansați nimeni, tremură chiloții pe voi de frică și mai aveți tupeu să vorbiți de locul 1?”, a izbucnit Dani Mocanu pe Instagram.

Dani Mocanu, melodie pentru Anamaria Prodan: „Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”

Dani Mocanu a dat o căutare a numelui său pe google și le-a arătat fanilor faptul că a reușit să depășească nume mari din showbiz cu piesele sale, iar printre aceștia se numără Smiley sau Delia. „Deci am atâta performanță încât și dacă ajungeți pe locul 1 în lume tot nu puteți să vă comparați cu mine. Palmaresul e palmares, dar totuși nu visați…”, a mai spus Dani Mocanu.