Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul şi-a aniversat ziua în arest la domiciliu, cu polițiștii la poartă VIDEO

Dani Mocanu a împlinit 30 de ani şi nici măcar faptul că este în arest la domiciliu nu l-a făcut să renunţe la petrecere. Manelistul a ieşit până la poarta curţii sale, unde a făcut un live pe TikTok chiar în faţa poliţiştilor!

04 sept. 2022, 13:45
Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul şi-a aniversat ziua în arest la domiciliu, cu polițiștii la poartă VIDEO
Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul şi-a aniversat ziua în arest la domiciliu, cu polițiștii la poartă

Dani Mocanu, o nouă aroganţă! Manelistul a fost iniţial arestat preventiv, apoi a primit arest la domiciliu pentru 30 de zile după ce împreună cu fratele său și cu câțiva prieteni au bătut un bărbat într-o benzinărie. De altfel, Dani Mocanu nu este la prima abatere de acest gen: în luna iulie ar fi amenințat cu un cuțit un bărbat într-un club!

Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Cu toate acestea, Dani Mocanu sfidează în continuare: manelistul a postat un live pe TikTok chiar la poarta curţii sale, în faţa poliţiştilor! Manelistul le-a transmis fanilor gândurile și dorințele sale cu privire la viitor, apoi a iornizat situația, în stilul caracteristic, spunând că schimbă prefixul arestat la domiciliu!

Dani Mocanu a fost reţinut! Cântărețul de manele a amenințat un tânăr cu un cuțit VIDEO

„Azi, 3 septembrie, am împlinit vârsta de 30 de ani. Am schimbat prefixul ARESTAT LA DOMICILIU. Cadouri am primit de la Dumnezeu ani la rând… nu am ce sa mai cer… aștept ca atât eu cât si fratii mei sa terminam cu problemele cu legea si sa ne vedem de viața noastră frumoasa alături de cei dragi noua !!! Va mulțumesc tuturor celor ce mi-ati scris sunteți mulți … si sa știți ca va iubesc sincer in fata Supremului nostru. De azi voi lansa bombe muzicale chiar de aici de acasă … fiindcă ii poți lua omului tot dar nu-i poți lua mirul ce Dumnezeu l-a turnat peste el ☺️Doamne Ajuta la toată lumea”, a fost mesajul transmis de Dani Mocanu.

@danimocanu10♬ sunet original – danielmocanuoficial