Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Dani Mocanu a fost implicat într-un scandal ce a avut loc recent într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de manelist şi de fraţii acestuia.

20 aug. 2022, 09:25
Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Un bărbat a fost bătut de manelist şi de fraţii acestuia

Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Mai mulţi bărbaţi, printre care şi celebrul manelist, au bătut cu bestialitate o persoană într-o benzinărie din Piteşti.

Dani Mocanu, scandal într-o benzinărie din Piteşti. Manelistul se află din nou în atenţia poliţiştilor

Citeşte şi Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip care a făcut înconjurul internetului. Manelistul a răbufnit: „Clipul nu era destinat publicului. Să-i fie ruşine că l-a postat, a vrut să-şi facă reclamă”

Camerele de supraveghere din benzinărie au surprins scenele şocante în care un bărbat este bătut crunt de celebrul manelist şi de fraţii acestuia. Victima a ajuns de urgenţă la spital. Până în prezent, aceasta nu a depus încă o plângere la Poliţie, potrivit ziarulargesul.ro. 

Nu se ştie încă de la ce a pornit conflictul între victimă şi atacatori.

Procurorii de pe lângă Judecătoria Piteşti au intrat pe fir şi fac cercetări pentru loviri și alte violențe, plus ultraj contra bunelor moravuri. Până în prezent manelistul nu a fost chemat la audieri.

„În noaptea de 18 spre 19 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la o stație peco din Pitești ar fi avut loc o stare conflictuală, în cadrul căreia un bărbat ar fi fost agresat.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Polițiștii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în cauză se desfășoară cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeș.

Reamintim că în urmă cu aproximativ o lună, celebrul manelist a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș.

Citeşte şi Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat din arest: „Dorm și eu liniștit”