Dani Mocanu, plasat sub control judiciar. Ce acuzaţii îi aduc poliţiştii manelistului

Manelistul Dani Mocanu, reținut joi în urma unor percheziții, a fost eliberat. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a decis ca manelistul să fie plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. De asemenea, manelistul a primit interdicție de a merge în județul Mureș.

29 iul. 2022, 17:20
Dani Mocanu, plasat sub control judiciar. Ce acuzaţii îi aduc poliţiştii manelistului

Manelistul Dani Mocanu, acuzat de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, a fost eliberat. Un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş a decis să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a ameninţat un tânăr cu cuţitul.

Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au descins la locuinţa lui Dani Mocanu în localitatea Ștefănești, județul Argeș. Manelistul a fost dus la audieri, şi ulterior reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi amenințat cu un cuțit un alt bărbat, într-un club din Târgu Mureș, iar filmarea a fost urcată pe Tiktok. Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Citeşte şi: Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip care a făcut înconjurul internetului. Manelistul a răbufnit: „Clipul nu era destinat publicului. Să-i fie ruşine că l-a postat, a vrut să-şi facă reclamă”

Poliţiştii au transmis că „în data de 19 iunie în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Mureș ar fi izbucnit un conflict spontan între 2 bărbați, pe fondul căruia bărbatul de 29 de ani ar fi amenințat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, cu un obiect contondent”.


loading...
Partenerii noștri