Dani Mocanu sfidează justiția din arestul de la domiciliu! Ce face manelistul și cum râde de „pedeapsa” primită pe care o ispășește la vila lui de lux din Pitești

Dani Mocanu nu pare prea afectat de faptul că este în arest la domiciliu, ba mai mult acestuia pare să-i priască din plin acest lucru. Cântărețul le arată internauților cum e viața lui și cât de "greu" trăiește.

24 oct. 2022, 23:27
Dani Mocanu sfidează justiția din arestul de la domiciliu! Ce face manelistul și cum râde de „pedeapsa” primită pe care o ispășește la vila lui de lux din Pitești

Dani Mocanu nu pare prea afectat de faptul că este în arest la domiciliu, ba mai mult acestuia pare să-i priască din plin acest lucru. Cu toate că are la activ mai multe dosare penale, din câte se pare aceasta este ultima lui grijă.

Dani Mocanu dă frâu liber poftelor

Cum are o mulțime de urmăritori în mediul online, cântărețul le împărtășește de fiecare dată cele mai importante activități ale lui. Recent acesta a postat pe Instastory o fotografie în care a pus pe grătar câtiva mici, cârnați și carne. În dreptul imaginii sub formă de ironie a scris: „greu nu vă mint”. Cântărețul i-a obișnuit deja pe internauți cu stilul său ironic, așa că cu siguranță au înțeles exact ce a vrut să sublineze manelistul. De foarte multe ori postează diverse fotografii și filmulețe în care vrea să-i amuze pe urmăritorii săi și să le arate cât de bine trăiește.

 

  Manelistul are mai multe dosare penale

Cântărețul este foarte urmărit pe rețele de socializare și are mulți fani care îi ascultă muzica. În luna august acesta a fost pus în arest la domiciliu fiind acuzat, împreună cu fratele său, de tentativă de omor în cazul bătăii de la Pitești, dintr-o benzinărie, din noaptea de 18 spre 19 august.

La sfârșitul lunii iulie, Dani Mocanu, a fost de asemenea reținut  într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase.

Anul trecut în luna aprilie acesta pare că a avut din nou probleme cu legea și a fost condamnat, în prima instanță, de Judecătoria Piteşti, la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care era acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip pe YouTube în care incita la ură împotriva femeilor.

Lucrurile pare departe de final și asta pentru că la sfârșitul anului 2020, Dani Mocanu a fost implicat într-un alt scandal după ce a apărea într-un videoclip de-al lui împreună cu un un leu plin de răni și subnutrit. Și atunci s-a ales cu un dosar penal, de data aceasta pentru cruzime față de animale.

 

Citește și: VIDEO Te-ai întrebat vreodată cum sunt ambalaţi cărbunii de grătar din benzinării? Imagini ireale cu tineri din România care lucrează în condiţii crunte

Citește și:Ana Baniciu a fost jefuită imediat după concert. Ce i-au furat hoții: ”Sper să le cadă mâinile”