Ana Baniciu a fost jefuită imediat după concert. Ce i-au furat hoții: ”Sper să le cadă mâinile”

Ana Baniciu a avut parte de spaima vieții după ce a susținut un concert. Mașina vedetei a fost spartă, iar hoții au plecat cu geanta acesteia. Fiica lui Mircea Baniciu a sunat de urgență la 112.

24 oct. 2022, 20:46
Ana Baniciu a fost jefuită imediat după concert. Ce i-au furat hoții: ”Sper să le cadă mâinile”

Ana Baniciu a avut parte de spaima vieții după ce a susținut un concert. Vedeta a mers  la Timișoara, acolo unde a avut de susținut un recital. Nici nu se gândea că atunci când se va da jos de pe scenă va avea parte de șocul vieții sale.

Ana Baniciu prăduită de hoții. Cum a reacționat vedeta

Când se pregătea să se urce în mașină pentru a pleca de la recitalul cu pricina, Ana Baniciu a constatat cu stupoare că mașina ei a fost spartă. Hoții au plecat cu geanta cântăreței, astfel că portofelul și actele au fost găsite în automobil. Imediat Ana a sunat la 112.

„Am avut o noapte furtunoasă, noaptea trecută, în Timișoara pentru că am avut un eveniment aici, am cântat și în timp ce cântam niște băieți tare drăguți mi-au umblat la mașină, mi-au furat geanta, însă mi-au lăsat portofelul cu actele, altfel rămâneam și pe aici, că nu mai aveam buletin. Am sunat la 112 și a venit poliția. În geantă aveam niște AirPods, care după cum știți căștile astea se pot localiza de pe telefon, i-am localizat până într-un punct când probabil au aruncat căștile într-un parc. Să mă vedeți cu poliția noaptea prin parc. Să mă vedeți pe mine pe tocuri noaptea prin parc cu cei doi polițiști care au venit și au fost tare drăguți și au venit mine în căutare.”, a povestit aceasta.

Singurul regret pe care aceasta îl are este faptul că i-a fost furată poșeta care avea o valoare sentimentală, fiind primită de la iubitul ei, Edy.

„O să las poliția să își facă treaba, nu au găsit nimic de valoare. Au furat geanta de pomană, geanta în sine era de valoare. Era o geantă piperată, cred că cea mai piperată din garderoba mea. Am primit-o de la Edy și avea o chestie sentimentală. Important este că noi suntem bine și că nu se întâmplă nimic. Nu sunt atât de atașată de lucrurile materiale, chiar mi-am tatuat asta pe piela. Bani cash nu au găsit, poate asta au vrut să găsească, dar nu au găsit deloc. Nu aveam chiar niciun ban. Le doresc să la cadă mâinile”, a mai adăugat artista.

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie. Ce a făcut-o pe vedetă să creadă că Edy merită să fie alesul

De mai bine de un an, Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar aceasta a spus „da” și asta pentru că Edy a reușit să o convingă că ea este alesul.

„Am spus > pentru că este diferit, pentru că mă iubește extrem de mult și mi-am dorit asta și eu îl iubesc pe el extrem de mult, pentru că suntem foarte liberi în această relație și putem să ne continuăm viața așa cum ne dorim, nu ne îngrădim cu nimic, nu ne facem program unul altuia, ceea ce pentru mine este minunat. Suntem doi oameni care ne susținem în tot ceea ce facem și care suntem foarte deschiși și cred că și semănăm foarte mult. Cred că de fapt ăsta e atuul, în afara faptului că ne înțelegem foarte bine. Suntem doi oameni extrem de fericiți”, a declarat aceasta pentru wowbiz.ro

Citește și: Bărbații întorceau capul după ea în anii 90. Cine este vedeta care făcea furori. Îți mai aduci aminte de ea?

Citește și: Daniela Crudu urmează să fie mamă! Cine este tatăl copilului: „E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine”