Dani Mocanu și fratele lui, acuzați de tenativă de omor și reținuți pentru 24 de ore, după bătaia sălbatică din benzinărie

Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor și reținut pentru 24 de ore, după ce a bătut, împreună cu mai mulți indivizi, un bărbat în sălbăticie într-o benzinărie.

24 aug. 2022, 08:42
Dani Mocanu și fratele lui, acuzați de tenativă de omor și reținuți pentru 24 de ore, după bătaia sălbatică din benzinărie

Dani Mocanu a fost reținut împreună cu fratele său, Nando, imediat ce au revenit în țară. După incidentul de la benzinărie, ei au părăsit România, dar la întoarcere au fost duși la audieri și acuzați de tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 august într-o benzinărie din Pitești.

După ce a fost bătută fără milă, victima a fost dusă de urgență la spital. Nu se știe exact de la ce a pornit conflictul.

Dani Mocanu, certat cu legea în repetate rânduri. În urmă cu o lună a fost reținut după ce a amenințat un tânăr cu cuțitul

Acesta nu e primul incident violent în care e implicat Dani Mocanu. Reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, celebrul manelist a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Pe 5 iulie, polițiștii s-au autosesizat, în urma apariției în spațiul public a unor imagini, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

După ce a fost eliberat, Dani Mocanu le-a transmis fanilor: ”Știți bine că am avut probleme din nou cu legea și am fost arestat. Motivul pentru care proiectul Iuda a întârziat. Acum sunt acasă și totul e bine. Dorm și eu liniștit și mâine încerc să finalizez proiectul”, este mesajul scris de Dani Mocanu pe Instagram.

Citește și Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok: „ANAF abia te așteaptă!” (VIDEO)

Mocanu a fost arestat și pus sub acuzație și în 2017, în cadrul unei acțiuni organizate de DIICOT Dâmbovița, fiind acuzat de conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane. Mocanu, împreună cu alți 11 indivizi, era acuzat că a trimis un număr de fete tinere să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda. Mocanu a fost trimis în judecată în 2020 pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare.

Manelistul a fost mai apoi reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării după ce a încărcat pe platforma YouTube videoclipul piesei Curwa, prin care încuraja la violență împotriva femeilor.

În noiembrie 2020, pe numele cântărețul a fost deschis un dosar penal după ce acesta a publicat un videoclip în care apărea alături de un leu vizibil rănit și subnutrit.

Citește și Dani Mocanu, un nou videoclip controversat după ce a fost anchetat în dosarul maltratării unui leu: „Nu a fost sedat sau dresat”