Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf. „Mă întorc acasă!”

Anamaria Prodan a anunţat că vândut tot ce a avut în Dubai, pentru a se întoarce acasă, în România. Sexy-impresara nu mai au nicio casă în Dubai, acolo unde au locuit o bună perioadă alături de Laurenţiu Reghecampf.

02 nov. 2021, 13:38
Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf. „Mă întorc acasă!”

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf. Anamaria Prodan a anunţat că se întoarce acasă, în România. Sexy-impresara nu mai au nicio casă în Dubai, acolo unde au locuit o bună perioadă alături de Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a vândut tot ce avea în Dubai după despărţirea de Reghecampf

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală după separarea de Laurențiu Reghecampf. „Copilul meu nu mai vrea să vină în Dubai, pentru că aici are amintiri urâte, aici s-a terminat copilăria lui, a intrat în întuneric. A trebuit să îl mut la Școala Americană, în București, nu a mai vrut să facă școala aici. Dubai este o dragoste a vieții mele, am aici afacerile, parteneri de afaceri, întotdeauna am să vin, o să stau la hotel, iar apoi mă întorc acasă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Anamaria Prodan recunoaşte tot! Când a fost prima dată înşelată de Reghecampf: „Ar trebui să fie încă o lecție!”

Sexy-impresara a vorbit și despre un nou mariaj, cu un alt bărbat, după separarea definitivă de Laurențiu Reghecampf. „Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani”, a mai spus Anamaria Prodan.