Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! „Veniţi la mine acasă că sunt arestat la domiciliu şi facem ceva tare!” VIDEO

Dani Mocanu, aflat în arest la domiciliu, a făcut spectacol pe TikTok într-un live alături de Anamaria Prodan şi Andreea Tonciu. Manelistul le-a invitat pe cele două dive să lanseze împreună o melodie.

09 ian. 2023, 08:35
Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! „Veniţi la mine acasă că sunt arestat la domiciliu şi facem ceva tare!” VIDEO
Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu

Dani Mocanu vrea să lanseze o melodie cu Anamaria Prodan și Andreea Tonciu! Manelistul a lansat deja o piesă pe care i-a dedicat-o sexy-impresarei, după ce aceasta s-a separat de Laurenţiu Reghecampf, ba, chiar a mers mai departe şi a dat de înţeles că este îndrăgostit de aceasta.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit: „Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă”

La sugestia Andreei Tonciu, Anamaria Prodan şi-a făcut cont de TikTok, iar cele două au intrat într-un live cu Dani Mocanu. Întrebat de sexy-impresară dacă va scoate o melodie nouă, manelistul a răspuns: „O să scot marţi sau miercuri!”. „Trebuie să faci melodie cu mine şi cu naşa, Dani!”, i-a transmis Andreea Tonciu, iar Dani Mocanu a fost de acord: „Veniţi la mine acasă, că sunt în arest la domiciliu, am studio aici, am to ce trebuie, facem ceva frumos!”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mai îndragostită ca niciodată! Ce spune despre noul iubit în comparație cu Reghecampf

Acum un an, Dani Mocanu a lansat o piesă cu dedicație pentru Anamaria Prodan, având versurile „Dețin cașcaval ca banca / De o întrețin și pe Prodanca / Ascultă la mine, mami / Nu sunt o problemă banii”. Mai mult, Dani Mocanu i-a făcut o nouă declarație de dragoste Anamariei Prodan, într-un comentariu pe Facebook.  „Anamaria te iubesc, atât îți spun”, a scris Dani Mocanu.